Selena Gomez dan Justin Bieber menundukkan motosikal mereka untuk berjalan-jalan romantis

Selena Gomez dan Justin Bieber telah dikesan sekali lagi, tetapi kali ini tidak ada sepeda yang terlibat. Pasangan yang dibangkitkan itu difoto oleh seorang peminat sambil berjalan-jalan di L.A., dan mereka tidak dapat melihat lebih bahagia bersama.

Gomez kelihatan rendah dalam pakaian biru, jaket jean yang dipagari, dan kasut putih, menarik rambutnya kembali ke kemuncaknya di lehernya. Bieber berpakaian kasual dalam tee kuning dan seluar trek hitam untuk pameran itu.

Walaupun foto baru, peminat tidak sepatutnya bersetuju apabila betul-betul diambil. Dalam bahagian komen, penyanyi Jelena yang bersemangat akan berulang-ulang, berdebat sama ada imej ditembak pada hari Isnin, 13 November, atau jika mungkin dari minggu lepas apabila kedua-dua mereka berada di L.A bersama.

Pengguna Twitter yang bermata ungu itu bahkan mengezum masuk untuk melihat warna kuku kuku Selena untuk memberitahu ketika tepat gambar diambil.

BERKAITAN: 7 Kali Justin Bieber dan Selena Gomez Memakai Pakaian Sama

Sama ada atau tidak peminat bersetuju apabila gambar itu berasal, kita semua boleh mengakui satu perkara: Kedua-dua ini benar-benar kelihatan gembira untuk bersatu semula.

Selena Gomez and Justin Bieber - Lead
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Jelena selamanya, lelaki.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map