Selena Gomez Dihantar, Dihapus, Kemudian Menyalin Tribute beliau kepada Justin Bieber

Ah, cinta muda. Kadang-kadang anda menjerit dari bumbung, dan kali lain anda enggan mengesahkannya pada masa yang sama merujuk kepadanya di media sosial.

Selena Gomez mendapat sfera media sosial apabila dia ingin orang yang “super keren” menjadi hari jadi gembira pada hari Khamis. Siapa hari jadi adalah 1 Mac 1994, anda bertanya? Baiklah, tak ada yang lain dari dia yang menyala lagi, Justin Bieber.

Dalam apa yang hanya boleh digambarkan sebagai ciptaan Polaroid, Instagram adalah gambar gaya Polaroid di mana Gomez punyai berbaring dengan Polaroid yang tersangkut di dahinya. Dia senyum lebar dan menunjuk kepada foto yang kabur yang menunjukkan orang yang tidak dikenali (mungkin Bieber?).

1 Mac 1994 seseorang yang saya tahu yang berlaku sangat sejuk dilahirkan. Boom.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

BERKAITAN: Semua Yang Kita Ketahui Mengenai Hubungan Selena Gomez dan Justin Bieber Jadi Jauh

Untuk sebab tertentu, dia menyiarkan ‘gram dan kemudian memadamkannya, hanya untuk menyiarkannya semula dengan penapis sedikit kelabu di atas. Lihat asal di sini:

Selena Gomez Justin Bieber birthday
Instagram.com/SelenaGomez

Gomez dan Bieber secara tidak sengaja tidak mengulas mengenai perdamaian mereka, tetapi terdapat banyak bukti yang menunjuk pada reunion Jelena, dan Gomez memberikan (mungkin) Bieber rawatan Instagram adalah satu lagi tanda yang menunjuk kepada perkara-perkara yang memanaskan lagi.

Tanda-tanda lain? Mereka menghabiskan Tahun Baru bersama-sama di Cabo San Lucas sebelum memeluk satu sama lain di kolam renang pada percutian pra-Valentine. Dan itu tidak menyebutkan Hari Valentine, ketika mereka kelihatan bersama dan kemudian terbang ke Caribbean untuk menghadiri majlis perkahwinan ayah Jeremy, Jeremy.

Februari mungkin berakhir, tetapi ia kelihatan seperti cinta masih di udara.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 28

map