Selena Gomez Direka Sneakers Yang Memberi Manfaat Mereka Mengalami Lupus Seperti Dia

Adakah Selena Gomez bersiap untuk menjatuhkan koleksi sendiri? Pada kadar ini, ia boleh berlaku.

Penyanyi berusia 25 tahun itu dijangka memperkenalkan gaya hidup dengan Coach musim gugur ini, dan kini, dia mendedahkan projek terbarunya: Puma tendangan. Gomez, yang sebelum ini berkhidmat sebagai wajah jenama, bekerja dengan Puma untuk mereka bentuk dan membangunkan Phenom Lux, kasut baru yang kelihatan seperti kuasa ajaib lurus Harimau kumbang.

puma selena gomez
Baik dari Puma
puma selena gomez
Baik dari Puma

Kasut kulit putih semua-putih $ 110 agak minimum dan juga termasuk reka bentuk gelang buku lali emas yang boleh dengan mudah dikeluarkan. Walaupun mereka kelihatan cantik, mereka juga sepatutnya meningkatkan prestasi anda. Mereka diperbuat daripada buih yang direka untuk menonjolkan atlet di dalam anda-apabila anda perlu berlari ke jualan di Sephora atau sesuatu. Sebagai tambahan kepada kasut, Puma memperkenalkan sepasang kaus telus berwarna putih dan “peacoat” $ 14 sebagai sebahagian daripada kerjasama.

puma selena gomez
Baik dari Puma

Apa yang keren mengenai perkongsian adalah ia menyokong sebab yang baik. Gomez sebelum ini bercakap tentang penderitaan Lupus-dan juga menjalani pemindahan buah pinggang tahun lepas-dan hasil dari penjualan kasut dan kaus kaki akan memberi manfaat kepada Lupus Research Alliance, sebuah organisasi yang berfungsi untuk memerangi dan merawat penyakit itu.

BERKAITAN: Boots Ugg Memiliki Makeover Chic Sangat Suka

“Sudah sangat menyeronokkan untuk bekerja dengan baik dengan Puma pada reka bentuk kasut ini,” kata Gomez dalam satu kenyataan. “Saya juga berbangga untuk bergaul dengan mereka dalam membantu memberi kesan kepada kehidupan dan memberi perhatian kepada sebab yang sangat penting kepada saya secara peribadi.”

Kasut dan kaus kaki Puma Phenom Lux akan digugurkan pada 6 April di puma.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 61

map