Selena Gomez Entahlah Membuat Mandi Awam Lihat Sexy dalam Video Muzik “Wolves” nya

Video muzik rasmi Selena Gomez untuk lagunya, “Wolves,” dengan Marshmello telah tiba, dan ia penuh dengan fesyen yang cantik dan momen-momen yang kasar.

Dalam video itu, yang jatuh pada hari Jumaat di Apple Music, Gomez bertelur di atas lantai mandi (ketika sedang difilemkan, fikiran anda), membolehkan dia “menjejalkan jari kulitnya” dalam gaun terjun, dan secara literal berjalan di atas air pakaian bulu yang paling indah yang pernah kita lihat.

Penyanyi itu seolah-olah terus pergi ke arah yang berani dengan video muziknya yang baru, dan kami mencintai getarannya sejak melepaskan video “Fetish” itu awal tahun ini.

Dalam video “Wolves” rasmi, Gomez menggulung di lantai dan menatap ke arah kamera, semuanya ketika sedang difilemkan oleh kamera keselamatan di bilik mandi awam. Membingungkan, tidak?

Selena Gomez Wolves
Kesopanan 

Penyanyi itu juga tergelincir menjadi gaun, berpelaran rendah untuk berkeliaran di dewan sebelum menyanyi dari atas papan menyelam yang tinggi.

Selena Gomez Wolves
Kesopanan

Video serigala kini keluar pada epal -luka anda ke fam Area Bay @colinseyes

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

 

Blindly Saya mengikuti, memecahkan dinding-dinding ini dan masuk

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

BERKAITAN: Selena Gomez dan Justin Bieber Mencium Kissing, Jadi 2017 Diselamatkan

Itulah apa-apa berbanding dengan grand final video, walaupun, di mana dia berjalan di atas air, melintasi kolam tanpa jatuh ke dalamnya.

telah menangis dengan serigala untuk sampai kepada kamu

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Gomez akan mempersembahkan lagu itu untuk kali pertama pada AMA hari Ahad, yang akan menjadi pertunjukan pertamanya sejak pemindahan buah pinggangnya awal musim panas ini. Tonton video muzik sekarang di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − = 16

map