Selena Gomez memakai Slip Lacy ke Met Gala

Selena Gomez telah membuat kembali kemenangannya ke Met Gala, bekas teman lelaki The Weeknd (tarikhnya tahun lalu) dan Justin Bieber, dan dia memakai pakaian perpindahan akhir untuk boot. Gomez muncul pada Met Gala pada tahun 2018 dalam gaun merah jambu yang direka khas oleh pengarah kreatif Stuart Vevers.

Pakaian slip diperbuat daripada kasa sutera krim vintaj, yang menampilkan renda tangan, kostum logam, dan hiasan kristal yang mengingatkan koleksi landasan pacuan Roda Coach 2018. Dia berpasangan dengan kasut Gunmetal Jurulatih dan beg krim dengan perincian gunmetal dan hiasan kristal.

Selena Gomez Met Gala
Kevin Mazur / MG18 / Getty Images

#selenagomez di #coach oleh @stuartvevers & #tiffanyandco #metgala

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Young (@kateyoung) pada

Penyanyi itu memakai rambutnya di kemuncak kerinting, yang diberi akses kepada beberapa bayangan metalik logam yang serius, dan memulakan kerjayanya sangat kelihatan bronzed. Tiffany & Co. anting-anting drop berlian, gelang cuff, dan kalung salib melengkapkan rupa, yang masuk akal memandangkan imannya sendiri dan tema malam, Badan Surgawi: Fesyen dan Imaginasi Katolik.

@selenagomez x @coach x @voguemagazine # MetGala2018 ❤️❤️. Styled by @kateyoung ���� @tombachik �� @ marissa.marino �� @hungvanngo using @kiehls skincare & @marcbeauty # Met2018

Satu jawatan yang dikongsi oleh Hung Vanngo (@hungvanngo) pada

 

Badan Syurgawi. Pandangan pertama di # Jurulatih adat SelenaGomez untuk #MetGala malam ini. #CoachxSelena #CoachNY

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jurulatih (@coach) pada

BERKAITAN: Lihat Semua Permaidani Merah Fesyen Tinggi dari Met Gala 2018

Walaupun gaun Jurulatih Gomez dibuat khas untuk malam besar, anda boleh mendapatkan sangat Lihat yang sama dengan membeli-belah baju lacy merah jambu ini dengan lapisan semata-mata ($ 895; coach.com). Memandangkan penyanyi itu adalah duta besar dan kolaborator, bekerja dengan Jurulatih untuk membuat koleksi baru, kami boleh menjamin bahawa pakaian ini adalah diluluskan oleh Selena Gomez.

Jika anda tidak mendapat jemputan ke Met Gala, ia mungkin menjadi perkara terbaik yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 65

map