Selena Gomez Mirror Meghan Markle dalam Identik Oscar de la Renta Cetak

Selena Gomez tetap sejuk semasa gelombang panas musim panas di hujung minggu dengan rupa permaidani merah yang membuktikan memisahkan boleh sama seperti bergaya sebagai pakaian penuh. 

Pada hari Sabtu, di premier filem terbarunya, Hotel Transylvania 3, Gomez memakai top crop dan skirt yang sesuai ($ 2,490, modaoperandi.com) oleh Oscar de la Renta. Kombo biru dan putih bunga dibasuh dengan cetakan yang sama seperti pakaian balut Meghan Markle memakai perkahwinan anak perempuan Princess Diana beberapa minggu yang lalu. 

Selena Gomez
Jon Kopaloff / FilmMagic

Kedua-dua artis pereka Markle dan Selena terdiri daripada sutera yang sihat-memelihara mereka sejuk dalam cuaca musim yang lembap. 

Meghan Markle
Geoff Robinson Photography / REX / Shutterstock

Ia juga kelihatan seolah-olah Selena mengambil isyarat kecantikannya dari Duchess of Sussex. Pelakon itu melepaskan helai cokelatnya menjadi chignon rumit, kecuali beberapa kepingan muka, yang sangat mirip dengan tanda tangan Meghan yang berantakan. 

Gomez berjaya mengekalkan soleknya kelihatan segar walaupun suhu meningkat dengan kulit matte dan bibir peony merah jambu. 

Sepasang kasut Miu Miu, kopling Jimmy Choo, dan $ 21,500 bernilai permata dari Tiffany & Co.-termasuk kalung salib berlian yang dia memulakan kerjayanya pada tahun 2018 Met Gala permaidani merah-bulat keluar musim panasnya. 

Biarkan ia ke Selena dan Meghan entah bagaimana untuk membuat florals pecah tanah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 71

map