Selena Gomez Mungkin Baru Merujuk Perhubungannya dengan Justin Bieber di Instagram

Adakah drama ini akan berhenti antara Selena Gomez dan Justin Bieber? Sumber mengatakan tidak.

Sepanjang 8 tahun yang lalu, penyanyi telah terjerat dalam kitaran pemecahan dan membuatnya walaupun Ross dan Rachel akan menganggapnya berlebihan. Ansuran terakhir dalam siri Jelena berakhir pada bulan Mac apabila “rehat” dilaporkan menjadi perpecahan sepenuhnya. Walau bagaimanapun, pada bulan April sumber yang dekat dengan penyanyi “Maaf” mendedahkan bahawa Justin mahu Selena kembali.

2011 American Music Awards - Arrivals
JB Lacroix / Getty Images

Potong satu bulan kemudian: Selena sedang bersiap sedia untuk melepaskan single barunya “Back 2 You,” yang dipaparkan di 13 Alasan Mengapa musim 2 soundtrack. Pertama sekali, yang lagi boleh lagu yang dipanggil “Back 2 You” mungkin kira-kira? (Kecuali, sudah tentu, ini adalah cara Sel memberitahu kita dia kembali dengan The Week? Entah bagaimana, kita tidak fikir itu benar.)

#Kembali kepada anda. Daripada 10 Mei, sebahagian daripada soundtrack @ 13ReasonsWhy S2. Saya sangat teruja untuk anda mendengarnya

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Bagaimanapun, Gomez mengambil ke Instagram pada hari Jumaat untuk menyiarkan apa yang kita anggap sebagai gambar promosi untuk single. Clad dengan minidress renda putih, Selena bersandar kembali ke cermin bilik ganti yang cerah, membuat hubungan langsung dengan kamera. Kapten, yang nampaknya lirik dari kata tunggal, berbunyi “Saya mahu memegang kamu apabila saya tidak sepatutnya …”

Saya mahu memegang anda apabila saya tidak sepatutnya…

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Kami hanya meludahkan bola di sini, tapi mungkin ini merujuk kepada penolakan ibu Mandy Teefy terhadap Bieber? Ia adalah dikabarkan menjadi faktor perpecahan mereka.

BERKAITAN: Semua Yang Kita Ketahui Mengenai Hubungan Selena Gomez dan Justin Bieber Jadi Jauh

Selena sedang memandu kita gila dengan gram cryptic nya, Justin juga sibuk di media sosial-anda tahu, berlari dari syaitan dan menghias kepalanya ke atas badan wanita …

Berjalan dari syaitan seperti

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Bieber (@justinbieber) pada

Saya juga perlu bertemu kakak saya Rachel Bieber

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Bieber (@justinbieber) pada

Walaupun komplikasi itu semua, kami masih mengutip Team Jelena. Sekiranya kedua-dua ini dapat berfungsi, ada harapan untuk kita semua.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map