Selena Gomez Pakar Mengelakkan Kerosakan Lemari Pakaian dalam Pakaian Bungkus Tinggi

Selena Gomez, gaya jalanan pro, bertukar-tukar seluar jeans dan kaus kaki untuk pakaian pakaian yang jelas. Selepas ditemui pada permainan hoki Justin Bieber pada hari Rabu dalam rupa rendah, penyanyi itu dilihat di L.A. pada hari Khamis dengan pakaian bergaya.

Gomez kelihatan cantik dengan pakaian pembalut yang dicetak dan dicetak, dengan sengaja mengelakkan kerosakan pakaian almari walaupun celah yang tinggi. Dia berpasangan dengan sepatu kasut putih (kedai serupa di sini), Cermin mata hitam Roberi & Fraud ($ 195; roberiandfraud.com), dan beg Louis Vutton bulat. Bintang itu menarik rambutnya kembali ke ekor kuda yang rendah dan pergi tanpa perhiasan, membiarkan pakaiannya membuat kenyataan itu.

Selena Gomez - Plunging Dress
INSTARimages.com

Pada Khamis, Orang melaporkan bahawa Gomez baru-baru ini telah menyelesaikan satu program untuk merawat kecemasan dan kemurungan. Penyanyi itu menghabiskan masa dua minggu di sebuah kemudahan di N.Y.C., di mana dia menjalani terapi, makan makanan yang sihat, dan mengambil pilates dan sesi meditasi.

“Dia berasa seperti dia perlu pergi dan menumpukan perhatian kepada dirinya sendiri tanpa sebarang gangguan,” kata seorang sumber dekat Gomez. “Dia kembali berasa sangat kuat.”

“Dia mahu pergi lagi tahun ini,” tambah sumber itu. “Dia berasa dan kelihatan hebat. Dia masih bekerja di muzik baru dan teruja dengannya. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 80 =

map