Selena Gomez Perkenalkan Rahsia Rambut Pelancaran ‘Kebangkitan’nya, Termasuk Bagaimana Menghapus Flip Rambut Sempurna

Sudah dua tahun sejak lawatan terakhir Selena Gomez, tetapi untuk kemunculannya, segala-galanya dari almari pakaiannya yang direka khas untuk lagu-lagu yang dia pilih untuk tampil disampaikan dengan keyakinan baru – itu adalah kebangkitannya selepas semua. Bermain bahagian utama wajahnya ialah rambut penyanyi, yang dia panggil “sebahagian daripada set saya.” Dan, sebagai jurucakap model Pantene, dia bergantung pada jenama untuk keriting bom yang bergerak begitu langsing apabila mereka memukul mesin angin di panggung, mereka menyaingi Beyoncé. “Saya rasa ia hanya menjadi sebahagian daripada apa yang saya nyanyikan dengan cara yang pelik, seperti saya boleh bercakap dengan sabitan melalui rambut saya,” Selena memberitahu kita selama dua minggu dalam lapan bulan Kebangkitan lawatan sambil basnya melalui Kanada ke pertunjukan seterusnya.

Memasang keriting yang besar dengan reka bentuk yang lebih tinggi seperti ensemble hitam-hitam dari Karl Lagerfeld atau bodysuit pelangi logam dari Sonia Rykiel, di luar pentas, ruang makan Selena dalam slip merah jambu dengan rambutnya ditarik ke dalam bun longgar sementara lagu-lagu dari Empat Tops ” 60s melanda, “I Got A Feeling,” untuk bermain “Ex-Factor” Lauryn Hill. Di hadapan, Selena dan penata rambutnya, Marissa Marino, beri pandangan kami di belakang layarnya, termasuk bagaimana dia mendapat panggung di atas meja.

BERKAITAN: Selena Gomez Saham Di Sebalik Pemandangan Peek di Peringkat Jelajah Kebangkitan

Apa jadwal harian anda dalam lawatan?

Selena Gomez: Jelajah adalah sangat tidak dapat diramalkan, jadi ia adalah jenis di seluruh tempat. Kadang-kadang kita akan bangun kira-kira pukul 1:00 pagi. kerana kami sedang menaiki bas selama 13 jam, atau masa lain kami akan bangun sekitar jam 10:00 pagi dan melakukan senaman kumpulan. Ia berubah dari hari ke hari, tetapi biasanya, kita menyimpan jadual yang cukup teratur. Walaupun kita bangun sekitar pukul 1:00 pagi, saya akan melakukan senaman-saya akan melakukan mesin Pilates atau saya akan berpeluh sedikit. Kemudian saya akan melakukan stretching, hangat, saya akan masuk ke dalam rambut dan solek, mengambil masa saya. Kemudian saya akan membuat wawancara dan bertemu dan menyapa. Kemudian kami akan merangkul rambut dan solek saya untuk menyimpannya secepat mungkin, dan saya akan melakukan doa dan mendapatkan di atas panggung.

selena gomez - backstage - 1
Diberkati oleh Marissa Marino

Saya suka menyimpan semua perkara yang sangat tenang [belakang pentas]. Di dalam bilik saya, saya sentiasa mempunyai bunga segar dan minyak penting-saya akan mempunyai lavender atau serai, ia bergantung kepada apa yang kita rasa pada hari itu. Tetapi saya suka menyimpan segala-galanya tenang. Saya suka stesen kecil saya di mana saya bersedia dan saya mempunyai orang saya dengan saya. Ia bergantung kepada muzik juga, kerana kadang-kadang saya akan berminat ingin mendengar Rihanna atau hari lain saya ingin mendengar Patsy Cline dan masuk ke dalam mood dengan cara yang berbeza.

Apa yang masuk ke dalam rambut Selena?

Marissa Marino: Jadi untuk bertemu dan menyambut, beberapa jam sebelum pertunjukan, kami akan melicinkannya dan menjadikannya kelihatan cantik dan rapi untuk gambar-gambar itu. Tetapi saya tidak boleh mengeraskan rambutnya untuk gaya pertunjukannya kerana tiga jam kemudian ia tidak akan menahan cara itu. Begitu betul-betul sebelum pertunjukan adalah apabila kami melakukan kerinting yang benar-benar ketat dan rupa penuh, iaitu Pantene Style Series Airspray ($ 5.99; drugstore.com). Saya menyemburkannya sebelum saya merapikannya dan menyikatnya. Kemudian saya curl itu, menetapkan dan backcomb setiap bahagian dan semburkan lagi dengan Airspray untuk menetapkannya. Saya akan mengatakan bahawa kita melalui kira-kira satu perempat daripada botol [setiap persembahan] kerana saya menyemburkannya sebelum, selepas dan di seluruh.

selena gomez - backstage - 2
Diberkati oleh Marissa Marino

BERKAITAN: Lihat: Makeup Tour Revival Selena Gomez Kelihatan

Bagaimana anda menjaga rambut anda di antara pertunjukan?

SG: Baiklah, saya tidak mencuci rambut saya setiap hari-saya akan mengambil satu atau dua hari di antara untuk memastikan ia sihat. [Pantene mempunyai Pakar Shampoo dan Kondisioner Penghidratan Senyum Baru ($ 4.99 setiap satu; target.com), dan pada dasarnya saya telah menggunakannya pada bila-bila masa saya mencuci rambut saya. Tetapi, yang lebih penting untuk digunakan adalah apabila saya berada di atas pentas dengan Airspray. Ia sangat ringan dan mudah dan ia terasa sangat baik. Saya suka menggerakkan rambut saya-saya tidak menyukainya dalam satu kedudukan. Dan saya akan menggunakan minyak sedikit pada waktu malam (seperti Pantene Repair & Protect Overnight Miracle Serum ($ 6.29; drugstore.com), hanya untuk meletakkan rambut saya dalam bun jika saya ingin menjaga rambut saya keluar dari jalan.

selena gomez - backstage - 3
Diberkati oleh Marissa Marino

Anda berkata bahawa anda ingin memindahkan rambut anda di atas panggung, dan di antara mesin angin dan rambut mengalir, ia benar-benar bergerak! Adakah terdapat rahsia kepada flip rambut yang sempurna?

SG: Nooo [dia berkata ketawa]! Saya fikir saya menjadi seperti ketika anda seorang kanak-kanak, dan anda melakukan perkara rockstar batin. Apabila saya bersambung dengan kata-kata yang saya nyanyikan – yang saya tidak pernah merasa lebih dihubungkan dengan muzik sepanjang hayat saya berbanding dua tahun yang lalu dengan rekod ini dan juga muzik baru yang saya buat – hanya mengambil alih.

BERKAITAN: Berapa Banyak Kepada Anda? Benar Bersihkan rambut anda?

Untuk bahagian ballad pertunjukan, anda menukar rambut Selena menjadi mengasah, bagaimana perubahan cepat itu?

MM: Saya, stylist almari pakaian dan artis solek mempunyai jenis cara untuk menari antara satu sama lain, terutamanya untuk yang tertentu. Untuk semua yang lain, saya boleh membiarkan dia berpakaian dan kemudian menyentuhnya, tetapi untuk itu saya tidak boleh menunggu dia untuk mendapatkan baju kurung dan berpakaian kerana saya tidak akan dapat dilakukan pada waktunya. Jadi, dengan jujur, sebaik sahaja dia kembali, saya meraih rambutnya dan saya berdiri di atas stylist semasa dia berada di atas tanah. Kami [bekerja] daripada audio yang bermain, jadi pada masa ini, kita tahu apabila bahagian ini mencecah, ‘baiklah, kami mempunyai banyak masa ini.’ Dan seseorang selalu menjerit kepada kami, ’30 saat, 10 saat. ‘ Jadi saya telah belajar mendengar denyutan dan menjadi seperti, ‘okay, ini adalah bahagian yang saya perlu lakukan ekor kuda, saya mempunyai lebih banyak detik untuk memotong bahagian depan.’ Sekarang ia berada di tempat mereka seperti ‘anda mempunyai 30 saat,’ dan kami sudah selesai.

selena gomez - backstage - 4
Diberkati oleh Marissa Marino

Apa yang anda mahu peminat mengambil dari anda Kebangkitan pelancongan?

SG: Apabila hidup saya pada satu ketika telah diteliti, saya telah hancur ketika itu berlaku dan saya pasti membiarkannya sampai kepada saya sehingga saya menyedari bahawa saya boleh menggunakannya. Oleh itu, bukannya malu bahawa orang telah melihat masa lalu saya, saya lebih suka melangkah ke pentas sekarang, selepas bekerja selama dua tahun Kebangkitan, dengan rahmat dan keyakinan bahawa saya dapat mencari dalam diri saya – ia hampir membuat saya gembira bahawa [peminat saya] telah mengetahui perjalanan saya. Sekarang mereka dapat melihat saya dan mereka boleh berkata ‘Oh myhosh, dia pergi melalui itu, saya boleh melakukannya.’ Saya mahu mereka merasa tercerahkan dan diberi kuasa apabila mereka meninggalkan persembahan – Saya mahu mereka bersenang-senang juga – tetapi itulah yang saya rasakan. Dan anda boleh tahu bila saya di panggung, saya juga menyanyikan lagu saya dengan keyakinan dan maksud saya kata-kata yang saya katakan. Dan saya fikir itu semua yang benar-benar mahu pada akhir hari, mereka mahu kata-kata mereka untuk sesuatu dan mereka mahu merasakan sesuatu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 15 =

map