Selendang Badan Ini Adalah Jawapan Fesyen Dunia kepada Snuggie

Pernahkah anda mendapati diri anda terkoyak di antara mengikat dengan selendang bulu atau melangkah keluar dengan selendang pakaian yang selesa? Nah, jangan risau, kini anda boleh mempunyai kedua-dua cara.

Jenama Bulgaria Dukyana telah melakukan yang tidak dapat difikirkan, mewujudkan selendang yang sebenarnya pakaian atau pakaian yang sebenarnya selendang?

Untuk $ 280, anda boleh mengalahkan sejuk musim sejuk dengan memakai selendang tiub chunky mohair lapan kaki panjang dari bahu ke pergelangan kaki-dan dengan kain lutut, kami bermaksud merangkak di dalam.

Anda lihat, pakaian itu benar-benar berbentuk tiub (tidak ada ’80s superlatif yang dimaksudkan). Ia adalah selendang silinder bersulam yang merangkumi tubuh anda dalam kebaikan mohair. Walaupun anda mungkin cenderung menyebutnya pakaian, perhatikan bahawa tiada lubang lengan.

Lihatlah sendiri:

Dukyana Scarf
Kesopanan

Adakah ini peningkatan selimut pejabat kami telah bermimpi? Mungkin.

Satu-satunya kelemahan (kecuali untuk, anda tahu, lubang lengan) adalah bahawa ia tidak segera tersedia. Mengikut laman web Dukayana, item tersebut akan dihantar 10 hingga 14 hari selepas pembelian anda diproses-Pembeli Krismas, berhati-hatilah!

Tidak masuk akal, atau mengagumkan? Anda menjadi hakim. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map