Seletan Hari Lahir Selena Gomez meletakkan Tummy Taut pada Paparan Penuh

Ia kelihatan seperti perayaan untuk hari jadi Selena Gomez masih kuat! Bintang cantik berusia 23 tahun pada hari Rabu, tetapi masih merayakan malam berikutnya di London. Gomez telah difoto di bandar dengan skuad perempuannya dan sementara semua wanita kelihatan luar biasa, gaya pemutar kepala itu benar-benar menangkap mata kita.

Bekas pelakon Disney itu melihat semua orang dewasa ketika dia menunjukkan abu ratanya dalam rupa kulit kepala ke kaki. Gomez melangkah ke puncak tanaman tanpa lengan, seluar kurus, dan booties buku lali. Dia memecahkan pakaian hitam-hitam dengan membawa jaket haiwannya ke atas lengannya. Untuk rambut dan solek, bintang itu menyimpan perkara-perkara semulajadi dengan rambutnya ditarik dari wajahnya dan cahaya keemasan segar di pipinya.

BERKAITAN: Selena Gomez Takut Tanpa Batu Menggoda Pakaian Merah dan Kaki Merah

Keseluruhan wajah ini pasti memberi inspirasi utama untuk keluar malam. Sekiranya anda mendapat petang dengan gadis-gadis yang dirancang dan tidak pasti apa yang perlu dipakai, biarlah gaya ulang tahun Gomez menjadi pemimpin, dan semaklah pilihan kami seperti berikut.

Selena Gomez birthday outfit embed
Kesopanan

Kedai rupa: Cammi NYC atas tanaman, $ 198; caminyc.com. Seluar Studio Max Mara, $ 475; matchesfashion.com. Charles oleh Charles David boot, $ 149; nordstrom.com. Jaket hugo, $ 557; coggles.com.

FOTO: Selena Gomez Menampakkan Perubahan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map