Selfie ini adalah bukti lanjut bahawa Cindy Crawford boleh menjadi Twin Kaia Gerber

Tidak dinafikan bahawa Kaia Gerber mendapat perhatian supermodelnya dari sensasi ’90-an yang tidak bernyawa Cindy Crawford, tetapi snap terbaru bintang muda di samping ibu yang kelihatannya sama-sama mempunyai kita secara literal melihat dua.

Kami bukan satu-satunya. “Kenapa kita melihat umur yang sama ??” Geber menulis di sebelah diri Snapchat selfie pasangan ibu-anak perempuan, yang menunjukkan kembar berusia 51 tahun dengan mini-saya.

VIDEO: Cindy Crawford kelihatan seperti Twin Kaia Gerber dalam #TBT Snap ini

Membuktikan bahawa dia entah bagaimana melangkau keseluruhan proses penuaan, ibu dua model penapis bunny bodoh, dan mencerminkan mata gelap remaja dan kunci si rambut coklat berombak dalam foto.

TK
Kaia Gerber / Instagram

Kaia, yang mengikuti jejak langkah ibunya dengan kerjaya pemodelan yang semakin muda, sebelum ini membuka peluang bagaimana dia mengamalkan rutin kecantikan superstar itu.

Semasa temu bual dengan Orang pada bulan Mei, Gerber mendedahkan bahawa dia bersyukur kerana dia mendengar arahan ibunya agar tidak menyentuh keningnya. “Ada masa ketika saya benar-benar mahu melakukan perkara-perkara kepada mereka, tetapi dia tidak menyentuh wanita itu dan dia masih mempunyai alis yang sangat baik, jadi saya belajar dari dia untuk tidak menyentuh mereka dan saya gembira saya tidak, “dia mengakui.

BERKAITAN: Inilah Cara Cindy Crawford dan Daughter Kaia Gerber Melayari Melalui Musim Panas

Dengan seorang ibu seperti Crawford, kami fikir ia selamat untuk mengatakan bahawa keindahan Gerber akan bertahan seumur hidup.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 84

map