Semak Kim Kardashian dan Kanye West Dolls dari North West yang Adorable

Bukan sahaja keluarga yang sentiasa bergaya duduk di barisan hadapan di pameran Paris Fashion Week yang paling hangat, tetapi sekarang Kanye West, Kim Kardashian, dan North West telah dibuat menjadi tiga anak patung yang berpakaian baik untuk keseronokan anak berusia 1 tahun Utara. Khloé Kardashian baru-baru ini menyiarkan gambar mainan Kanye dan Kim di atas akaun Instagramnya (di atas), Dan kita tidak dapat mencukupkan persamaan kecil.

BERKAITAN: North West Menghadiri Pertunjukan Landasan Pertama

Direka oleh Celine’s Dolls di Brooklyn, New York, anak patung yang satu-of-a-kind menggemari banyak butiran khusus yang menangkap semua perkara West-Kanye malah mengetuk sepasang kecil Air Yeezys berwarna merah. “Mini Kanye memakai jaket bulu palsu dan seluar kulit palsu yang berkilat sedikit berkilat,” pencipta Celine Choi menjelaskan bersama dengan anak patungnya sendiri. “Butir-butir mengenai Mini Kim: bibir merah, topi leopard dan bling peribadi (kristal),” katanya. Cutest of all, North dons tutu merah jambu, baju yang memaparkan Menara Eiffel, dan headpiece bunga (di bawah) untuk memberi penghormatan kepada cinta keluarga Paris.

PHOTOS: Momen Terkini Cutest North West

Kanye West, Kim Kardashian, and North West Celine's Dolls
Instagram / celinesdolls

“Saya mahu menyentuh hati orang ramai dengan anak patung saya, saya ingin membawa senyuman dan perasaan kabur kepada anak-anak kecil,” pereka menulis di Instagram. Satu perkara yang pasti, ini mungkin beberapa mainan yang paling bergaya lagi!

PHOTOS: Kesan yang Paling Bergaya Kim Kardashian

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 47

map