Semua Anugerah Pilihan Kritikan 2018 yang Cantik Merah Karpet Tiba

TK
Matt Winkelmeyer / Getty Images

Olivia Bahou

11 Jan, 2018 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Golden Globes malam Ahad bermula dari musim pertunjukan pameran 2018 dalam gaya, dan ia pantas disusuli oleh satu lagi acara yang menghormati filem dan televisyen terbaik: Anugerah Pilihan Kritikan.

Acara yang dianjurkan oleh pelakon Olivia Munn, siaran langsung pada malam Khamis dari Barker Hangar di Santa Monica, Calif. Di The CW Network bermula jam 8 pagi. ET. Perempuan yang hebat Gal Gadot akan menerima Anugerah #SeeHer, disampaikan oleh pengarah Patty Jenkins.

VIDEO: 2018 Anugerah Pilihan Kritikan Anugerah Karpet Merah

 

“Gadot memecahkan tahun ini sebagai suara kuat yang menyokong wanita, bukan hanya pada skrin sebagai Wonder Woman yang ikonik, tetapi dalam kehidupan juga, menggunakan platform untuk menggalakkan mereka dalam industri hiburan dan seterusnya berusaha untuk keadilan dan kesesuaian di kalangan jantina , “Kata Anugerah Pilihan Kritikan dalam satu kenyataan.

Bersama pelakon-pelakon yang hebat ini, bintang seperti Chris Hemsworth, Kate Bosworth, Kaley Cuoco, Natalia Dyer, Sarah Hyland, Nick Jonas, dan banyak lagi akan hadir pada Anugerah Pilihan Kritikan Tahunan ke-23. Semasa pertunjukan tahun lepas, dua Ryans kegemaran kami (Reynolds and Gosling) berkongsi momen yang menggembirakan bersama-sama, dan kami tidak sabar-sabar untuk melihat bintang-bintang apa yang berlaku semasa penyiaran tahun ini.

Semasa Globe Golden 2018, hampir setiap bintang memakai hitam di atas permaidani merah dalam perpaduan dengan Time’s Up untuk membantah gangguan seksual. Teruskan bergulir untuk melihat bagaimana selebriti mengikuti gaun hitam mereka hanya beberapa hari kemudian dan melihat semua permaidani merah kelihatan anda tidak boleh ketinggalan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 24

map