Semua Mesej Tersembunyi dalam Pakaian Trench Blush Pink Meghan Markle

Ia hanya memerlukan sekilas pandang pada pilihan permaidani merah yang keterlaluan (atau jaket pernyataan) untuk memahami dengan jelas bahawa apa yang kita pakai mengatakan sesuatu tentang kita. 

Dan bagi selebriti, ahli politik, dan kerabat sama, impak pakaian di belakang mereka lebih besar. Ramai bintang membuat kenyataan-mulai dari komen politik kepada paparan komitmen mereka kepada kemampanan atau sokongan mereka kepada pereka minoriti-melalui apa yang mereka pilih untuk dipakai setiap pagi, dan Meghan Markle tidak terkecuali.

Pada hari Selasa, dia melangkah ke dalam pakaian Pink yang diprediksi merah jambu pakaian Nonie yang mungkin kelihatan sederhana pada mata, tetapi pada hakikatnya, dikodkan dengan lebih banyak pesanan dari apa yang kelihatannya. Bukan sahaja pakaian parit tanpa lengan yang sama seperti yang dipakai sebelum ini, tetapi ia juga dihormati sebagai seorang pelakon Suit.

Meghan Markle hidden message lead
Samir Hussein / Getty Images

Pakaian itu adalah oleh label fesyen yang akan datang, House of Nonie, yang berpangkalan di Kanada, di mana Markle tinggal dan menayangkan rancangan TVnya selama enam tahun. The Duchess of Sussex telah menjadi penyokong kuat dari jenama itu sejak sebelum dia berkahwin dengan Putera Harry, dan keputusannya sekali lagi memakai mereka adalah mencerminkan kehidupan pra-kerajaannya yang mencampurkannya ke dalam lemari pakaian istana kerajaannya. 

Ia juga bukan pakaian baru. Markle menarik satu ini dari almari sendiri. (Hello, sustainability!) Orang melaporkan bahawa Markle membeli pakaian Spring / Summer 2018 sebelum dia berpindah ke London lewat tahun lepas. 

Meghan Markle hidden message embed
Mark Cuthbert / Getty Images

“Mempunyai Duchess of Sussex, Meghan Markle memakai rekaan saya, adalah mimpi yang menjadi kenyataan,” kata Nina Kharey, pengasas jenama dan pengarah kreatif, kepada InStyle. “Sokongannya terhadap jenama itu bermakna mendapat pendedahan yang tepat bukan hanya kepada saya, tetapi di Kanada secara keseluruhannya. Ia luar biasa apabila orang ramai teruja dengan pereka Kanada kerana kami mempunyai beberapa pereka yang sangat luar biasa di sini di Kanada.”

BERKAITAN: Adakah Meghan Markle Hanya Memakai Pakaian Sama dalam Warna Baru?

Itu bukan yang terakhir dalam pakaian ikat pakaian, walaupun. House of Nonie mempunyai kipas terkenal lain dalam bentuk stylist Jessica Mulroney-salah seorang teman terbaik Markle.

Menurut laman web jenama itu, House of Nonie juga komited kepada sistem pengeluaran etika, yang sejajar dengan masa lalu Markle sebagai juara hak asasi manusia. Ceri di atas? Jenama itu disokong oleh seorang wanita. Oleh itu, dengan memilih untuk memakai label berusia 10 tahun, Markle membantu menaikkan perniagaan wanita yang ditubuhkan. (The “Meghan Markle Effect” adalah nyata, dan kita hanya boleh membayangkan rangsangan perniagaan yang akan dihasilkan dari outbound Markle).

Kharey, untuk satu, mengatakan dia pasti permintaan akan berada di sana untuk beberapa lama. 

“Trafik laman web kami telah meningkat dengan sangat baik sepanjang hari ini dan ia belum menjadi hari penuh!” Kharey berkata. “Sokongan itu sangat menggembirakan. Perkara yang baik ialah semua pakaian dibuat untuk dipesan supaya kita boleh mengendalikan permintaan yang besar dengan mudah kerana setiap pesanan diperlakukan dengan pandangan tersuai.”

Pada penghujung hari, Markle mempunyai dunia fesyen di hujung jarinya-dengan Dior dan Givenchy hanya panggilan telefon sahaja-dan dia mempunyai kesedaran bahawa setiap orang dari setiap isinya akan diteliti ke jahitan, jadi keputusannya untuk memakai jenama yang kurang dikenali adalah sangat disengajakan. 

Bentuknya yang siluet, dalam warna yang bertujuan, yang direka oleh seorang Kanada, dan terikat kepada sahabatnya? Ya, terdapat lebih banyak pakaian ini daripada pertama kali bertemu dengan mata.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 88

map