Semua Panik Ini Mengikuti Kehidupan Nyata 7 Gadis Remaja dari Brooklyn-Lihatlah Trailer

Festival Filem Tribeca pada 2016 adalah debut yang sangat menarik Semua ini Panik, satu dokumenter berikutan tujuh gadis remaja Brooklyn sepanjang tiga tahun oleh pasukan suami dan isteri Jenny Gage (pengarah) dan Tom Betterton (ahli sinematografi). Kedua-duanya, yang terkenal dengan fotografi fesyen, telah membawakan estetika yang mencium matahari, mencolok kepada emosi mentah dari tujuh remaja perempuan yang tinggal masa yang tidak selalu rosak antara sekolah menengah dan kolej. 

Semua the Panic Embed
Cindy Ord / Getty Images

Selepas melahirkan anak pertamanya, Gage (di atas, keempat dari kanan) mengambil notis dua adik perempuan, Halia (di atas, ketiga dari kiri) dan Dusty (di atas, kedua dari kanan), yang bergerak di beberapa buah rumah di jalan mereka di Clinton Hill, Brooklyn. Gage menjadi terpesona oleh apa yang dunia mereka mesti dan bertanya kepada ibu bapa mereka jika dia boleh memfilter mereka dan melihat apa yang telah dibangunkan.

BERKAITAN: Lihat Semua Bintang Bergaya di Festival Filem Tribeca Tahun Ini

Ketika filem itu dibentangkan, gadis-gadis lancar melangkah bertahun-tahun dengan gaya rambut yang berbeza dan kehilangan pipi dewasa yang muda. Mereka menghadapi dilema kecil seperti, “Ada panik ini tentang apa yang harus dipakai pada hari pertama tahun junior,” kepada yang lebih besar, seperti berurusan dengan ibu bapa yang tidak stabil yang kehilangan pekerjaan dan berpotensi rumah mereka. Tetapi oleh penutup filem itu, tidak ada penyesalan dan gadis-gadis itu bersedia untuk melancarkan ke arah mana-mana arah kehidupan mereka akan membawa mereka.

Tonton treler di sini dan jika buzz merupakan petunjuk masa depan filem ini, anda akan dapat melihat ciri penuh pada skrin besar atau kecil tidak lama lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 36 =

map