Semua Tentang Kristen Bell, Sukarelawan Terbaik SAG Pertama

Buat pertama kalinya, Anugerah SAG mempunyai tuan rumah. Christian Bell akan bertanding di Skuad Anugerah Pelakon Skrin 2018, dan kami tidak boleh lebih teruja dengan pilihan mereka.

Wanita lucu boleh diketahui oleh anak-anak anda sebagai Princess Anna dari Beku, tetapi dia lebih daripada heroin Disney. Bell meningkat menjadi terkenal sebagai Veronica Mars, seorang detektif muda yang mendedikasikan hidupnya untuk menyelesaikan jenayah selepas sahabatnya dibunuh. Siri ini ditayangkan semula pada tahun 2004, dan kemudian dipindahkan ke filem, memimpin filem seperti Apabila di Rom dan Moms buruk. Dan kita tidak boleh melupakan hakikat bahawa dia memainkan suara Gossip Girl dalam semua enam musim siri ikonik.

Kristen Bell SAG Awards
Frazer Harrison / Getty Images

Bell juga mempunyai pengalaman hosting. Pelakon itu menganjurkan Anugerah Roh Bebas ke-30 dengan Fred Armisen pada tahun 2015. Dia juga diisi sebagai tuan rumah tetamu Jimmy Kimmel Live! kembali pada Mei 2017 dan dihoskan bersama The Ellen DeGeneres Show.

Bell berkahwin dengan Dax Shepard, yang mempunyai dua orang anaknya: Lincoln berusia 4 tahun dan Delta berusia 3 tahun. Tetapi aktres itu tidak mengikat simpulan sehingga perkahwinan gay sah. Bella dan Shepard berkahwin pada 17 Oktober 2013, hanya beberapa bulan selepas Mahkamah Agung membenarkan perkahwinan sejenis di California. “Apa yang akan kita lakukan? Mempunyai pesta dan menjadi seperti, ‘Lihatlah kami meraikan perkara ini yang anda tidak boleh lakukan?’ Itu f-ing putrid, “katanya kepada PrideSource. “Seperti, 90 peratus rakan-rakan kami adalah gay!”

Pelakon itu juga mempunyai sejarah sebagai seorang aktivis politik dan tidak berani bercakap fikirannya. “Jadi saya bukan warganegara lagi kerana saya seorang pelakon? F- itu, “katanya semasa Persidangan BC pada 2017.” Saya tidak kurang dibenarkan untuk berkongsi apa yang saya percaya, dan saya sangat bernasib baik untuk itu dan mempunyai penonton. Apabila orang mendengar anda tidak tenang, anda bercakap. “

Sejak Donald Trump dipilih sebagai presiden, Bell sangat bersemangat untuk melindungi alam sekitar, menyokong mangsa pelecehan seksual, dan mempromosikan kesaksamaan jantina. Kita boleh menjangkakan bahawa Bell akan terus menyuarakan pendapatnya semasa menganjurkan Anugerah SAG.

Menginap pada malam ini tetapi memakai hitam! #whywewearblack #timesup @timesupnow

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kristen bell (@ristenanniebell) pada

Tuan rumah telah menerangkan bagaimana pergerakan Masa akan diteruskan pada pertunjukan hari Ahad. “Pergerakan Masa semakin jelas, saya fikir kita bergerak ke hadapan,” kata Bell kepada E! Berita. “Ini bukan sesuatu yang akan dibicarakan oleh semua orang dengan muka yang sedih selama-lamanya.”

BERKAITAN: Selebriti Ini Belum Berhenti Memakai Hitam Sejak Golden Globes

“Saya fikir sebab itulah saya bangga bukan sekadar menjadi sebahagian daripadanya tetapi untuk menjadi tuan rumah pada masa ini, kerana saya adalah orang yang sentiasa percaya dengan harapan,” kata Bell. “Walaupun dalam masa yang paling gelap saya Saya pernah ada-dan saya mempunyai beberapa orang yang gelap-ada sesuatu dalam tulang saya yang percaya dengan harapan. “

Tangkap Anugerah SAG 2018 pada hari Ahad, 21 Jan, pukul 8 malam. ET pada TNT dan TBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 40

map