Semua Times Ariel Winter Shut Down Body Shamers

Sekiranya anda terlepasnya, Cik Ariel Winter (Keluarga moden bintang, wira positif-positif) memerintah apabila ia membenci tempat mereka.

Musim sejuk, 19, yang lama menjadi sasaran popular untuk serangan dalam talian pemain shamers, berpengalaman dalam seni clapback.

Selama bertahun-tahun, gadis hanya menaikkan permainannya, membawa kehadiran media sosialnya ke tahap yang lebih tinggi dengan twitternya sesekali “bengak” dan kesediaan untuk membela bintang sesama.

Tinjau ke bawah untuk melihat semua momen terbaik Musim sejuk mengambil pendirian.

Apabila Dia Menendang Kod Pakaian

Pada awal Mei, Winter menghadiri penyaringan Keluarga moden Musim 8 perdana bersama rakan-rakannya yang lain. Walaupun majoriti keluarga TVnya tiba di pakaian kasual perniagaan (Ty Burrell bahkan memakai jins), bintang kanak-kanak itu memilih minidress emas yang berkilauan dengan bahu yang terdedah dan potongan dada yang mendedahkan jumlah belahan yang cukup.

Walau bagaimanapun, penglihatan musim dingin ultra glam di sebelah bintang kasualnya memicu pembenci.
Keesokan harinya, remaja itu menyentuh drama sartorial itu dengan nota kepada pengkritiknya: “Mengapa TF tidak peduli bahawa saya tidak berpakaian seperti orang lain untuk panel?” Ariel menulis. “Kenapa saya harus menjadi seperti orang lain? Kenapa orang tidak boleh membiarkan orang lain merasa baik terhadap diri mereka sendiri dan melakukan apa yang mereka mahu? KERANA BAGAIMANA ANDA MEREKA SUKA ORANG! Saya tidak pernah membiarkan sesiapa yang menahan diri sendiri dan bagaimana anda menyatakan diri anda. Rant over :)

��

Jawatan yang dikongsi oleh ARIEL WINTER (@arielwinter) pada

Apabila Dia Memakai Short-Shorts

Sepanjang musim panas, Winter didorong untuk mempertahankan haknya untuk memakai seluar pendek (ya, benar-benar) selepas penipu badan mengambil isu dengan penampilan cuaca panasnya.

“Cukup kesal terhadap tumpuan pada fakta bahawa saya memakai seluar pendek, dan ulasan bahawa saya ‘memerah’ kepada mereka atau idea bahawa ia tidak baik untuk saya memakai seluar pendek,” tulis berusia 19 tahun itu. “Ia adalah SUMMER. selesaikannya.”

“Ia panas, saya jelas akan memakai pakaian yang minimum. Saya tidak akan menderita dalam turtleneck untuk menyenangkan sesiapa sahaja. Saya bukan pelacur kerana saya memakai seluar pendek dan topi tangki. Saya seorang gadis biasa, “dia meneruskan.

“Juga, saya tidak ‘meremas’ apa-apa. Seluar pendek saya sesuai dengan saya dan semua yang saya lakukan adalah baik-baik saja,” tambah Winter. “Tolong tinggalkan wanita-wanita muda sahaja, kita hanya hidup dalam hidup kita, tetapi ia sangat merisaukan bahawa kita perlu menangani perkara ini pada masa ini, jangan berhenti mengkritik semua yang dilakukan oleh semua orang!

Anda memberitahu mereka, Ariel!

Apabila Ia Masih Tidak Cukup

Hanya dua bulan selepas seluar pendek musim sejuk, aktres itu kembali ke platform penuh dengan pendakian yang mendalam.

“Sesuatu yang saya ingin orang sedar … Saya tidak cuba untuk dipaparkan di Snapchat, saya tidak cuba untuk menjadi pap’d di mana sahaja saya pergi, saya sememangnya hidup dan malangnya, saya tidak boleh berbuat demikian tanpa paparazzi mengikuti saya sekitar setiap hari, “Winter bermula dalam kenyataannya yang diposkan ke Instagram.

“Saya tidak cuba untuk menunjukkan kepada anda keldai saya dalam seluar pendek apabila saya pergi ke kedai runcit Saya cuba menjalani hidup saya Orang memakai seluar pendek Lelaki mempunyai pakaian lemari pakaian yang tiada siapa yang sempurna.

“Saya bukan stylist!” Dia meneruskan. “Saya tidak tahu apa yang perlu dipakai setiap hari supaya saya kelihatan ‘sesuai’ atau ‘bergaya’. Juga, skru perlu sentiasa kelihatan sesuai atau bergaya Untuk apa? Persatuan? Siapa yang dapat memutuskan apa yang sesuai atau bergaya ???? Saya memakai apa yang saya suka dan tiada siapa yang harus menyalahkan saya untuk itu. sentiasa melihat saya dalam berita untuk pergi makan malam, atau membeli-belah runcit, atau apa-apa. Saya mahu menjadi berita apabila saya MENCARI itu dengan pergi ke acara yang dipublikasikan, atau EVEN LEBIH BAIK apabila saya telah bekerja keluar / keluar! percayalah, saya tidak mahu melihat saya dalam seluar pendek meletakkan air di dalam kereta saya setiap hari sialan sebanyak yang anda tidak. “

Dan hanya kerana saya MEMUTUSKAN untuk menunjukkan badan saya kadang-kadang tidak bermakna saya tidak pandai atau saya tidak berbakat atau saya tidak mempunyai rasa hormat diri. Saya mempunyai rasa hormat EXTREME untuk diri saya sendiri, saya mempunyai bakat, dan saya pandai. Kita perlu teruskan dari stigma ini bahawa wanita yang selesa dengan badan mereka dan seksualiti mereka hanya ‘perempuan bodoh’. Saya juga ingin mengatakan betapa kecewa saya bahawa dari segala-galanya dalam artikel THR, BAHAWA semua orang mengambil. Betapa mengecewakan. Lakukan apa sahaja yang anda mahukan orang, hanya berusaha untuk menggembirakan ANDA sendiri dan tidak ada yang lain. “

#rant

Jawatan yang dikongsi oleh ARIEL WINTER (@arielwinter) pada

Apabila Pendapatnya Adalah Satu-satunya Yang Terpencil

Dalam wawancara baru-baru ini dengan Majalah LaPalme, Musim sejuk dibuka tentang media yang berat sebelah terhadapnya dan cara dia berpakaian. “Saya mendapat kritikan di akhbar setiap hari untuk perkara-perkara yang saya lakukan. Gadis-gadis lain akan memakai hal yang sama yang saya pakai, dan mereka akan mendapat, ‘Jadi dan kelihatan cantik dalam puncak pada hari itu,’ dan Saya akan mendapat, ‘Ariel meletakkan semua dalam pakaian yang sedikit, sekali lagi,’ dan saya akan memakai perkara yang sama seperti orang lain yang baru saja dipuji dan saya terpotong, “katanya kepada penerbitan itu.

Tetapi pada penghujung hari, aktres sedar ia hanya bunyi bising latar belakang.

“Perkara yang kita perlu ingat adalah satu-satunya orang yang perlu anda selesaikan. Jika anda merasa baik dalam pakaian, dan anda merasa baik dengan cara anda melihat, maka itu adalah perkara yang penting dan anda harus merasakannya dan merasa gembira mengenainya, “jelasnya.

Apabila Dia “Meminta” Adalah Menghormati

Pada tahun 2015, Winter yang berusia 17 tahun itu memaparkan gambar dirinya dalam bikini bandeau, yang menyamar bersama dua keponakannya (keduanya memakai jaket biru). Banyak yang mengejutkannya, foto yang kelihatan tidak bersalah itu mencetuskan banyak negatif dalam bahagian komen, yang memimpin Ariel untuk menangani mesej yang menyamar perempuan dengan pos yang berasingan.

“Siapa tahu bahawa gambar yang tidak bersalah dengan keponakan saya akan berubah menjadi ini?” Winter menggambarkan imej kaki gadis yang mengandungi kata-kata yang ditarik penanda yang berbeza. “Ketinggian skirt gadis atau apa sahaja yang dia pakai untuk perkara itu, tidak menyiratkan apa yang dia minta. Ia menyakitkan saya berfikir pada usia 17 tahun, gambar diri saya dengan keponakan saya mencadangkan bahawa saya ‘meminta’. Saya biasanya tidak memberi kuasa kepada perkara-perkara yang bermakna orang berani mengatakan di belakang skrin komputer mereka di Internet, tetapi ini adalah untuk gadis-gadis yang sentiasa dibuli sama ada secara online atau di sekolah. Anda tidak meminta apa-apa kerana apa yang anda pakai – anda menyatakan diri anda dan tidak pernah anda fikir anda berhak sebagai negatif kerana akibat kepada apa yang anda pakai – ANDA ARE BEAUTIFUL. Rayakan anda dan jangan biarkan komen orang membenarkan anda memikirkan kurang daripada diri anda sendiri. Kami gadis perlu berpegang teguh !!!!!! “

Siapa tahu bahawa gambar tidak bersalah dengan keponakan saya akan berubah menjadi ini? Ketinggian skirt gadis atau apa sahaja yang dia pakai untuk perkara itu, tidak menyiratkan apa yang dia minta. Ia menyakitkan saya berfikir pada usia 17 tahun, gambar diri saya dengan keponakan saya menunjukkan bahawa saya “meminta untuknya”. Saya biasanya tidak memberi kuasa kepada perkara-perkara yang bermakna orang berani mengatakan di belakang skrin komputer mereka di Internet, tetapi ini adalah untuk gadis-gadis yang sentiasa dibuli sama ada secara online atau di sekolah .. Anda tidak meminta apa-apa kerana apa yang anda memakai – anda menyatakan diri anda dan tidak pernah anda fikir anda berhak sebagai negatif kerana akibat kepada apa yang anda pakai – ANDA BERSIH. Rayakan anda dan jangan biarkan komen orang membenarkan anda memikirkan kurang daripada diri anda sendiri. Kita kanak-kanak perempuan perlu bersama!!!!!!

Jawatan yang dikongsi oleh ARIEL WINTER (@arielwinter) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 37

map