Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Anugerah Emmy 2018

Anugerah Emmy tahunan ke-70 dengan cepat mendekati, dan anda tahu apa maksudnya: Sudah tiba masanya untuk mempersiapkan diri untuk semua bintang terbesar televisyen untuk bersidang dalam satu bilik.

Sekiranya anda seperti kami dan tidak mahu ketinggalan satu minit, kami telah mendapat anda. Berikut adalah semua yang anda perlu tahu mengenai rancangan itu. 

Julia Louis Dreyfus - Political Emmy Moments

Semasa menerima dia keenam Anugerah Emmy untuk Pelakon Terbaik dalam Siri Komedi untuk bermain Selina Meyer Veep (yang mengikatnya untuk kebanyakan Emmys yang dimenangi oleh pelakon untuk peranan yang sama), Louis-Dreyfus tidak dapat menahan mendapatkan sedikit, baik, politik.

“Kami mempunyai jalan cerita tentang impeachment, tetapi kami meninggalkannya kerana kami bimbang ada orang lain yang boleh datang ke sana,” katanya..

Phil McCarten / AP

Bila dan di manakah Anugerah Emmy?

Tandakan kalendar anda: Acara ini akan disiarkan pada hari Isnin, 17 September, 2018 dari Teater Microsoft di pusat bandar Los Angeles. 

Bagaimana saya boleh menonton??

Acara ini akan disiarkan di NBC. Ia akan hidup di kedua pantai pada masa yang sama, bermula pukul 8 malam. ET dan 5 p.m. PT. 

Siapa yang menjadi tuan rumah?

Pada 26 April, NBC mengumumkannya Saturday Night Live Bintang Michael Che dan Colin Jost akan menjadi tuan rumah tahun ini. 

“NBC teruja untuk menjadi rumah Anugerah Emmy tahun ini dan dengan Colin dan Michael dalam kerusi pemandu sebagai tuan rumah, bersama-sama dengan penampilan yang mengejutkan oleh ahli cast lain Saturday Night Live, Saya fikir kami berada dalam salah satu acara anugerah yang paling menyeronokkan dalam masa yang lama, “kata Pengerusi NBC Entertainment Robert Greenblatt dalam satu kenyataan. 

Jost dan Che juga teruja: “Kami bangga menjadi penyanyi pertama Emmys sejak Jenna Elfman dan David Hyde Pierce dan entah bagaimana itulah fakta sebenar.” 

Siapa yang dicalonkan?

Undian untuk calon Emmys tahun ini bermula pada 11 Jun, dan para finalis akan diumumkan pada hari Khamis, 12 Julai. 

BERKAITAN: Bolehkah Meghan Markle Sebenarnya Mendapat Pencapaian Emmy untuk Suit?

Tunggu, bagaimana calon-calon ini dipilih?

Untuk dicalonkan, program, pelaku, atau pencapaian individu mesti dikemukakan kepada Akademi Televisyen untuk pertimbangan mereka pada 11 Jun. Jika anda tertanya-tanya mengapa pertunjukan kegemaran anda tidak dipilih, mungkin kerana mereka tidak tidak layak untuk tempoh kelayakan, iaitu 1 Jun, 2017 – 31 Mei 2018.

Yang mengundi untuk pemenang?

Menurut laman web The Emmy, pemenang dipilih oleh rakan sebaya mereka. “Akademi mempunyai lebih daripada 23,000 ahli, dibahagikan kepada 30 kumpulan rakan sebaya khusus. Ahli-ahli dari setiap kumpulan rakan sebaya mengundi pada calon dan pemenang untuk kategori yang berkaitan dengan bidang khusus mereka.” 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 37 =

map