Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Jem Baru dan Filem Hologram

Sangat keterlaluan! Sebuah kartun yang berdasarkan pada anak patung Hasbro, Jem dan Hologram memerintah ’80an. Bulan ini, ia dilahirkan semula sebagai filem yang dibintangi Nashville‘S Aubrey Peeples sebagai sensasi muzik. Walaupun anda boleh mengharapkan untuk melihat banyak nod ke siri asal dalam filem baru, pada 23 Oktober, anda akan dirawat dengan lagu-lagu segar dan plot terkini yang sesuai dengan bintang pop remaja zaman moden-tugas yang Peeples lebih daripada bersedia untuk mengambil.

“Saya terpaksa memberi tumpuan kepada membawa Jem moden untuk hidup,” katanya InStyle. Namun, Peeples memastikan bahawa Jemnya tetap setia kepada yang asal. “Saya suka semua tema dalam kartun,” katanya. “Wanita-wanita ini adalah bintang rock, berjuang jenayah. Mereka begitu jahat! ” 

Apabila ia datang kepada Peeples ‘mengambil Jem, dia mungkin akan membawa dua ikon pop terbesar hari ini kepada minda. “Saya katakan dia mempunyai hati dan kesunyian Taylor Swift-jika Taylor berpakaian seperti Lady Gaga,” kata Peeples. Tatal ke bawah untuk mengetahui bagaimana filem itu berbeza dari kartun, dari penampilan kecantikan dan pakaian ke muzik dan band itu sendiri.

Transformasi

JEM and the Holograms
Time Inc Digital Studios, Courtesy

Kemudian: Jerrica Benton berlari kedai rekod dan rumah angkat. Dengan bantuan Synergy, komputer synthesizer hologram, sepasang anting-anting khas, dan suara Britta Phillips, dia berubah menjadi superstar pop Jem.

Sekarang: Jerrica zaman moden mencapai kemasyhuran cara abad ke-21: melalui YouTube. Stylists di label rekod filem Starlight Enterprises memberinya makeover. “Jem bukan siapa dia sebenarnya, tetapi siapa dia akhirnya menjadi,”Kata pereka kostum Soyon An. “Dia menjadi diva ikonik, seperti Lady Gaga atau Katy Perry.” Peminat Jem juga boleh menjaringkan versi mini bintang pop fiksyen kegemaran mereka, terima kasih kepada anak patung Shopbop dalam bentuknya. ($ 119, tersedia pada minggu-minggu akan datang pada shopbop.com). 

BERKAITAN: Dua benar-benar keterlaluan Jem dan Hologram Pelancaran Kecantikan sedang dalam perjalanan

Fesyen

JEM and the Holograms
Time Inc Digital Studios

Kemudian: Pakaian balut merah jambu dan pad bahu yang tajam membentuk kumpulan tandatangan Jem. Siapa yang boleh melupakan pakaian blazer yang bodoh yang dia gemetar dalam kredit pembukaan? Tetapi pada akhirnya, ia adalah anting-anting bintang futuristik yang mempunyai setiap ’80an anak kicauan, “Ia menunjukkan masa, Synergy!”

Sekarang: Walaupun merah jambu kekal sebagai tema untuk persona di atas panggung Jem, pereka kostum Soyon An menukarkan pandangannya dengan kulit hitam, lapisan rantai, dan couture satu-of-a-kind. “Dia campuran rock dan roll 80-an,” kata An, yang diilhamkan oleh Valentino, Jean Paul Gaultier dan landasan Moschino. Untuk meletakkan corak moden pada pakaian merah jambu ikonik Jem, dia menyerahkan jaket kulit dengan tujuh lapisan cat. Keputusan? Warna merah jambu yang sempurna itu “tidak terlalu gusi gelembung, dan bukan fuchsia,” katanya. Untuk sentuhan tambahan, beribu-ribu digunakan kristal Swarovski berkilauan dengan tangan. “Ia glamor, tetapi masih rock dan roll dan tegang.” Untuk melihat, lapisan pada bangsawan Jem yang diilhamkan oleh Vita Fede ($ 325 setiap satu, boleh didapati pada minggu-minggu akan datang shopbop.com).

Kecantikan

JEM and the Holograms
Time Inc Digital Studios, Getty Images, Courtesy (2)

Kemudian: Jerrica mahu menjadi tanpa nama, jadi dia menggunakan Synergy untuk menyamarkan dirinya dengan rambut merah jambu dan cermin fuchsia. 

Sekarang: Artis solek Mary Klimek mengambil petunjuk dari Cyndi Lauper dan David Bowie untuk melihat Jem, bergantung pada bayang-bayang mata Metal Stila’s Magnificent Metals dan cat body PAX. “Kami menggunakan banyak perhiasan pada set, saya masih mempunyai kilauan berlari melalui urat saya,” dia bercanda. Untuk mencipta semula wajah Jem di rumah, cuba baru Sephora Jem Dan The Holograms-set kecantikan terinspirasi. “Ia mempunyai semua jenis barangan di dalamnya, termasuk palet bayang-bayang yang bercabang,” kata Klimek. (Sephora + Jem dan Holograms Palet Pembayang Mata Terang, $ 39; boleh didapati pada minggu-minggu akan datang sephora.com)

BERKAITAN: Tonton Trailer Pertama untuk Jem dan Hologram Filem Tindakan Langsung

Muzik

JEM and the Holograms
Justina Mintz, Universal Pictures

Kemudian: Setiap episod menampilkan tiga lagu dan video muzik yang dihasilkan sepenuhnya oleh Barry Harman. Ia adalah zaman gadis kerja, dan dia menyuntik komen tentang pemberdayaan perempuan ke dalam beberapa lagu. Tajuk termasuk “Dia Memiliki Kuasa” dan “Kami Boleh Tukar Ia.”

Sekarang: Walaupun tiada lagu dari siri asal membuatnya di skrin besar, pengakap Justin Bieber Scooter Braun menghasilkan soundtrack filem, yang semuanya asli dan dinyanyikan oleh Peeples. “” Lagu-lagu ini mewakili tema tema filem, “kata Peeples. “Mereka semua yakin dan poppy, seperti sesuatu yang anda dengar di radio hari ini.” 

The Band

JEM and the Holograms
Kesopanan

Kemudian: Kawan bersama Jem termasuk kakaknya Kimber di papan kekunci dan kakak angkatnya, Aja dan Shana, yang memainkan gitar dan gendang masing-masing.

Sekarang: Tiga adik perempuannya kembali sebagai bandmate. “Ikatan mereka adalah tema sepanjang,” kata Peeples. “Jem tidak mahu kemasyhuran tetapi langkah-langkah ke perhatian untuk menyokong keluarganya.” Ketika membawa band gadis itu hidup di skrin besar, An memastikan memastikan gaya tandatangan mereka di cek. “Saya cuba menggabungkan warna dan siluet setiap gadis,” katanya. 

Tonton treler untuk Jem dan Hologram di bawah, dan lihat filem di pawagam pada 23 Oktober.

 

BERKAITAN: Baru Mary Poppins Filem Adakah dalam Kerja di Disney

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 88

map