Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai N.Y.C. Pizza Legend Denino’s

Denino dibuka pertama kali pada tahun 1937 sebagai air pancut soda dan gula-gula di Richmond Avenue di Staten Island sehingga bapa tiri saya, Carlo Denino, menambah bar dan meja kolam kemudian tahun itu, selepas Larangan dimansuhkan. Kemudian, pada tahun 1951, dia menambah pizza, dan kami telah melakukannya sejak itu.

Doh adalah istimewa, dan keraknya nipis, rangup, dan renyah di bahagian bawah. Kami tidak mengatasi apa-apa ramuan. Orang berkata, “Tidak ada sos yang cukup, tidak ada keju yang cukup.” Tetapi apabila anda meletakkan terlalu banyak satu perkara, anda tidak boleh merasai adunan atau keju atau sos. Ayah ayah saya berkata sentiasa memeliharanya dengan mudah.

Pai tandatangan kami dipanggil bakso “M.O.R. Pie” -it, bawang, dan keju ricotta. Saya baru sahaja melancarkan pai baru kira-kira empat bulan lalu yang dikenali sebagai “A Salute,” yang dihiasi dengan mozzarella segar, ricotta, arugula, pakaian lemon, dan pogesan reggiano dicukur. Malam pertama kami membuka, kira-kira tujuh meja mengarahkan pai itu. 

BERKAITAN: Cara Membuat Pizza Margherita Klasik di Rumah Menggunakan Resipi Cult-Favorite

Deninos Pizza Embed 1
Penyelesaian Kreatif NYC

Sebelum lokasi ini, kami membuka satu di Jersey Shore. Sebelum itu, saya adalah seorang bomba New York City. Di kedai-kedai baru, kami menambah hidangan pasta ke menu baru-kami tidak mahu mengasingkan sesiapa pun. Kami mempunyai banyak pelawat terkenal datang dalam Ron Perlman dan Theo Rossi dari Anak-anak Anarki, SNLColin Jost, Dominique Easley dari Los Angeles Rams.

BERKAITAN: 5 Tempat Pizza Terbaik di Restoran Chicago yang Dicurahkan

Deninos Pizza Embed 3
Penyelesaian Kreatif NYC

Di dalam, kami cuba menyelitkan sedikit sejarah. Di tembok jauh, terdapat gambar kedai 1937 bersama kakek dan dua ibu saudara saya. Di sebelahnya adalah tukang pizzeria, yang diambil pada tahun 1980. Kemudian di samping itu bapa tirinya pada tahun 1947 cenderung untuk bar-dia baru pulang dari Tentera Laut-bersama dengan imej Jambatan Verrazano, yang menghubungkan Pulau Staten ke Manhattan.

Keseluruhan pedalaman adalah bukti tradisi Denino. Saya telah bekerja di sini selama 32 tahun. Ia adalah perniagaan yang dikendalikan oleh keluarga-selalu ada.

-Diberitahu kepada Claire Stern

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 7

map