Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Omarosa Manigault

Tidak ramai orang di planet ini boleh pergi dengan nama tunggal. Ada Beyoncé, Madonna, Rihanna, Adele, Lorde … dan Omarosa? Ya, kami merujuk kepada Omarosa Manigault, wanita yang membuat nama (tunggal) untuk dirinya sendiri sebagai watak jahat dalam pelbagai musim dan lelaran dari rancangan TV realiti Donald Trump terkenal menjadi tuan rumah sebelum menjadi presiden, The Apprentice.

Sememangnya, Omarosa melangkah keluar dari hidupnya di skrin untuk mengambil peranan dalam pentadbiran Trump berikutan pilihan raya 2016, hanya untuk kemudian melangkah dari mata awam untuk … tunggu, apa sebenarnya dia telah sampai?

Minggu ini, semua orang bercakap mengenai bintang primitif yang berpaling-politik, dan untuk sebab-sebab dramatik. Tetapi sebelum kita sampai pada itu, inilah segala yang perlu anda ketahui mengenainya.

Asas-asas

Lelaki berusia 44 tahun itu dilahirkan di Youngstown, Ohio kepada Theresa M. Manigault, pengarang Art My Way: Panduan Momarosa untuk Menghidupkan Hidup Energik yang Vibrant, dan akhir Jack Thomas Manigault Sr. Omarosa mendapat ijazah sarjana muda dalam jurnalisme siaran dari Central State University, dan kemudian mendapat Ph.D. dalam komunikasi dari Howard University. Dia juga mempunyai lesen pendakwah.

Omarosa akhirnya menemui beliau The ApprenticeMusim sulungnya pada tahun 2004. Dia menjadi terkenal kerana sukar untuk bekerja dengannya, dan juga untuk Trump tidak pernah mengupahnya di pertunjukan – yang merupakan keseluruhan pertandingan. Selain muncul pada musim debut, dia kemudian membintangi Perantis Selebriti, Pereka Selebriti Semua Bintang, dan, secara berasingan, Celebrity Big Brother. Dia pernah dinamakan salah satu panduan TVPenjahat TV Realiti Paling Kejam.

Hubungan

Omarosa mempunyai sejarah hubungan romantis dan peribadi dramatik. Pada tahun 2011, saudaranya dibunuh selepas dilaporkan terlibat dalam “pertengkaran kekasih.” Dia berkahwin dengan Aaron Stallworth, hanya kemudiannya berpecah daripadanya pada tahun 2005. Dua bulan selepas menjadi pelakon Michael Clarke Duncan pada tahun 2012, dia mati dengan hati serang.

Pada April 2017, Omarosa mempelai Pastor John Allen Newman dan acara itu, cukup menarik, telah diadakan di Trump International Hotel di Washington, D.C.

Kenapa Semua Orang Bercakap Mengenai Dia?

Walaupun Omarosa pada mulanya bekerja di kempen “Sedia untuk Hillary” Hillary Clinton semasa pilihan raya 2016, dia akhirnya berpindah, memutuskan untuk menyokong pencalonan Trump. Suis beliau berbuat demikian, kerana dia kemudiannya diupah sebagai Pengarah Komunikasi untuk Pejabat Perhubungan Awam di White House.

BERKAITAN: Melania Trump Menyokong LeBron James Di Tengah-Nya dengan Presiden

Pada Disember 2017, dia meletak jawatan dari kedudukannya, walaupun kemudiannya mendedahkan bahawa keluarnya mungkin lebih dipaksa daripada dia. Sementara Setiausaha Akhbar White House Sarah Sanders pada mulanya berkata dalam satu kenyataan bahawa Omarosa meninggalkan “untuk mengejar peluang lain,” Politico kemudian melaporkan bahawa dia dibebaskan kerana menyalahgunakan perkhidmatan kereta White House, yang menyebabkannya “menyerang kediaman White House.” Pada bulan Februari, Setiausaha Timbalan Akhbar White House, Raj Shah berkata, dia dipecat, walaupun dia menafikan bahawa.

Jadi apa yang perlu dilakukan dengan apa-apa?

Omarosa sedang bersiap untuk melepaskan sebuah buku baru tentang mantan bosnya yang berjudul Tidak tercabut pada 14 Ogos, dan, menurut Binatang Harian, dia berjaya merakam perbincangan dengan Trump semasa bekerja dalam pentadbirannya. Sumber memberitahu CNN bahawa pita itu mendokumenkan “apa yang dia terperinci dalam buku itu,” jadi anda mungkin akan mendengarnya tidak lama lagi. Temu bual pertamanya untuk membincangkan buku itu akan Bertemu dengan Tekan pada hari Ahad.

Dalam urat yang sama, bulan lalu, pita secara rahsia direkodkan oleh bekas perunding bekas Trump, Michael Cohen telah dibebaskan, di mana kedua orang jahat itu dapat mendengar perbincangan mengenai model bekas model Playboy, Karen McDougal, yang mendakwa dia mempunyai hubungan dengan Trump pada tahun 2006 Trump menafikan perkara itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + = 16

map