Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Video MTV VMA Tahun Ini Nominee Sia Tahun Ini

Penyanyi Australia Sia dicalonkan untuk MTV Video Music Award pertama di majlis anugerah Ahad ini.

Walaupun ini adalah yang pertama untuk artis, yang dahulunya dikenali sebagai Sia Furler, dia telah menjadi sebahagian besar dari senario muzik selama bertahun-tahun. Penyanyi dan penulis lagu berbakat itu telah bekerjasama dengan orang-orang seperti Rihanna, Christina Aguilera, Britney Spears, Beyoncé, Katy Perry, dan banyak lagi. Pencapaiannya yang paling diiktiraf baru-baru ini terdiri daripada penulisan bersama David Guetta yang berjudul “Titanium” dan menyumbang kepada 2013 The Great Gatsby soundtrack.

Tapi itu Chandelier, sebuah lagu darinya 1000 bentuk ketakutan album, yang benar-benar membawa Sia menjadi tumpuan-walaupun dia lebih suka berada di bawah radar. Sebenarnya, Sia tidak membuat penampilan dalam video muzik “Chandelier”.

Ia berusia 11 tahun Maddie Zeigler (di bawah), yang mula-mula mempamerkan bakatnya pada Lifetime Ibu menari, yang menawan kita dengan setiap langkah prestasi kerennya yang keren. Malah apabila kedua-duanya melanda The Ellen DeGeneres Tunjukkan Dihidupkan semula pada bulan Mei, Sia menyanyikan liriknya dengannya kembali kepada penonton dan membenarkan Ziegler mengambil peringkat tengah, mencipta koreografi yang penuh aksi.

082014-sia-embed-480.jpg
Sia chandeliar video / Youtube

Kami tidak sabar untuk melihat Sia (dan diharapkan Maddie Zeigler!) Di VMA pada hari Ahad ini. Buat masa ini, lihat video di bawah.

Plus, lihat detik-detik fesyen VMA yang paling mengasyikkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map