Semua Yang Anda Sekali Ingin Tahu Mengenai Theo James-Termasuk Di mana Ia Hang Out!

Theo James adalah seorang lelaki yang tahu apa yang dia mahu. Kami belajar ini apabila kami duduk bersama Divergent hottie di Greenwich Hotel di New York City untuk membincangkan pertunjukan barunya sebagai wajah haruman lelaki baru yang sangat menggoda, Boss the Scent ($ 68 / 1.7oz; macys.com). Ia dalam perbualan ringkas kita di sana bahawa kita belajar dia lebih suka jabat tangan (lebih tinggi), hubungan mata yang kuat, dan memotong untuk mengejar. 

Jadi, dalam semangat Brit yang berusia 30 tahun, kami akan memberikan potongan langsung di sini. Nah, dua daripada mereka, jika anda mahu.

Pertama, apa yang dia mahukan anda tahu: Dia terobsesi dengan cologne baru ini kerana dia suka memakai sesuatu yang sedikit. “Saya melakukan tiga spritzes,” katanya InStyle. “Dua untuk pergelangan tangan, satu pada setiap, dan kemudian satu di bahagian belakang leher.” Dia lebih suka cologne Boss ini kerana maskulininya. (Nota termasuk halia pedas, kulit yang dibakar, lavender, dan buah Maninka Afrika, yang mana pasukan Hugo Boss memberitahu kita adalah afrodisiak, walaupun kita masih belum mendengar sebarang pengesahan langsung.) “Ini sedikit lebih gelap, kotor dan misterius , yang saya suka, “kata James.

Hugo Boss
Photo courtesy

Kedua, atau apa yang ingin kita ketahui, di mana dia pergi ke luar di luar mata orang awam: Untuk itu, dia berkata bahawa dia merasa paling selesa di rumah Islington pinggulnya di London. Itulah di mana anda akan dapati dia apabila dia tidak mengetap penggambaran dunia dan mempromosikan filemnya-London Fields sedang keluar tahun ini, dan dia sudah membuat penggambaran Allegiant – Bahagian 1, filem kedua di Malaysia Divergent siri. Tanpa berlengah lagi, inilah dia pergi …

Untuk muzium seni
“Ia adalah ruang yang sangat bagus dan ia percuma! Ia mempunyai banyak fotografi dan jelas, ia mempunyai potret, pameran sentiasa berubah, saya suka pergi ke restoran di atas.

Nasional Portrait Gallery
Getty Images / Moment RM

BERKAITAN: Divergent Hunk Theo James adalah Wajah Baru Boss Parfums

Untuk melihat persembahan
“Saya mempunyai banyak kenangan di Camden Roundhouse, kerana melihat pertunjukan besar seperti Paul Simon untuk bermain hebat saya sendiri untuk terjebak di sana apabila rusuhan London berlaku dan mempunyai barangan dilemparkan melalui tingkap.”

Kepada mekanik basikal
“Saya mempunyai Bonneville hitam, anda sepatutnya menyesuaikan diri dengannya, dan saya cuba tetapi gagal sedih, jadi saya biasanya di kedai.”

Triumph Motorcycle
Photo courtesy

Untuk makan pizza
“Tempat kegemaran saya ialah Pizza Timur. Saya suka mendapatkan keping daging sebanyak mungkin, seperti sosej Itali dan pepperoni.”

Kepada bar dengan brosnya
“Saya suka Albion, dekat dengan tempat saya tinggal di Islington, ia mempunyai taman yang besar, cantik, mempunyai sayuran kecil di mana mereka menanam sayur-sayuran mereka sendiri. Banyak kawan-kawan saya tinggal di kawasan itu, jadi tempat yang baik untuk berjumpa.”

Untuk memukul dan terkena
“Saya kotak di Klinik MMA Saya suka boxing Saya kotak orang, tetapi saya memakai topi keledar.Ia lucu kerana orang suka menyeberang saya kerana saya seorang pelakon Mereka mempunyai bravado .. Mereka cuba membuat saya tidak memakai saya tutup kepala kerana ia melintasi mukanya, tetapi saya suka, ‘Saya tidak dapat memecahkan mukanya kerana kemudian saya tidak boleh membayar sewa saya.’ “

BERKAITAN: Theo James dan Shailene Woodley Mencuri Tumpuan di Pemberontak Premiere Dunia

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 44

map