Seni Perlindungan Album Baru Cardi B Sama seperti Lebih Tinggi seperti yang Anda Harapkan

Cardi B mungkin membawa dirinya sebagai veteran industri muzik dengan pengalaman berprofil tinggi dalam dekadnya. Tetapi bintang berusia 25 tahun yang dilahirkan New York itu tidak mengeluarkan album penuh rasmi.

Cardi-nama penuhnya ialah Belcalis Almanzar-membawa kepada Instagram Selasa untuk berkongsi berita bahawa album pertama yang akan datang, Pencerobohan privasi, akan jatuh pada 6 April. Seni sampingan secara semula jadi hebat, seksi, dan membuatkan kita berfikir pada pertengahan tahun 90-an dan awal tahun 2000 ketika rapper wanita mendominasi carta termasuk Lil ‘Kim, Hawa, Missy Elliott, dan kemudian, Nicki Minaj. Dia menonjolkan rambut palsu, rambut palsu, bibir, dan ’80an-seperti, “Maksud saya perniagaan” saman percetakan papan cetak.

Tutup album saya !!! LADIES DAN GENTS! Album saya INVASION OF PRIVACY akan keluar minggu depan April 6 !!!!!!! ❤️ cool

Jawatan yang dikongsi oleh Cardi B Official IG (@iamcardib) pada

Apa yang istimewa mengenai pengumuman itu? Dari jauh, Cardi B telah muncul berjaya tanpa merosot rekod ini. Dia bukan sahaja dijadualkan untuk melaksanakan Saturday Night Live hari selepas pelepasan albumnya-pertunjukan yang biasanya datang hanya selepas tahap kejayaan tertentu-tetapi dia juga mempunyai tahun yang hebat dalam perhatian.

Cardi’s “Bodak Yellow,” “Bartier Cardi,” dan “MotorSport” telah mendahului carta dan membawa kepada kerjasama dengan Bruno Mars pada “Finesse (Remix)” dan G-Eazy pada “No Limit. rapper perempuan untuk menuntut tempat nombor 1 BillboardSenarai 100 panas selama tiga minggu berturut-turut terima kasih kepada “Bodak Yellow.” Sebelum ini, hanya Lauryn Hill telah mencapai itu selama dua minggu dengan “Doo Wop (Itu Thing)” pada tahun 1998.

BERKAITAN: Cardi B Adakah Selesai Menerangkan Kenapa Dia Berdiri oleh Fiancé Offset

Di samping menjadi nama isi rumah, dia juga mengutip sejumlah anugerah dan pencalonan yang mengagumkan. Untuk hanya menyebut nama beberapa, Cardi dicalonkan di Anugerah BET 2017 dan Anugerah Hip Hop BET dan juga mengambil hadiah rumah dari Anugerah Music Train 2018 dan anugerah Music IHeartRadio 2018 dan. Pada Grammys tahun ini, dia menjaringkan pencalonan untuk Best Rap Performance dan Best Rap Song untuk “Bodak Yellow.” Jangan lupa dia juga terlibat dengan rapper Offset. Bercakap tentang melakukan yang terbaik.

Jadi boleh Cardi’s Pencerobohan privasi menang atas peminat sekali lagi? Sekiranya sepatu $ 10,000 Saint Laurent yang dia pakai pada 2017 MTV VMAs membuktikan apa-apa, ia mengharapkan yang tidak dijangka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 4 = 6

map