Sentiasa Ingin Menjadi Redhead? Lihat Bagaimana Anda Akan Melihat Kehormatan Hari St Patrick

Tidak semua orang bernasib baik untuk menjadi rambut perang semulajadi (ia sebenarnya adalah warna rambut paling jarang mereka semua) tetapi terima kasih kepada alat Makeover Hollywood kami, anda boleh dengan mudah menipu.

Dalam perayaan Hari St Patrick pada 17 Mac ini, kami menyusun bintang-bintang yang telah membuat rambut merah merek dagang mereka. Bersedia untuk bereksperimen? Apa yang perlu anda lakukan ialah memuat naik gambar anda untuk melihat apa yang anda akan kelihatan seperti gelombang berambut strawberi Amy Adams atau warna coklat yang terkenal di Emma Stone atau dihiasi di Old Hollywood updo.

Beralih ke alat Makeover Hollywood kami sekarang untuk bermula, tetapi sebelum anda lakukan, kami harus memberi amaran kepada anda: Melihat diri anda dalam semua penampilan panas merah ini mungkin hanya meyakinkan anda untuk mengambil risiko.PHOTOS: Semak Redheads Paling Seksi dari Semua Masa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 72

map