Seorang Rakan Putera Charles Dilaporkan Dipanggil Bapa Meghan Markle sebuah “Bongkahan Besar”

Nampaknya panas musim panas benar-benar sampai kepada Brits. 

Putera Prince Charles, Nicky Haslam, seorang pereka dalaman dan “kadang-kadang penyanyi kabaret,” nampaknya tidak ada peminat Meghan Markle-up di sana dengan Princess Michael of Kent, wanita yang memakai bros perkauman untuk acara di mana Markle hadir-dan katanya Sebanyak tabloid British.

Mengikut Bebas, lelaki itu menganggap Duchess of Sussex yang baru dicetak pada dasarnya … asasnya. Ketika ditanya apa yang dia fikir keluarga Markle, dia berkata, “Mereka sangat biasa. Ia pasti akan mengerikan jika seketul besar itu [bapa Meghan, Thomas Markle] telah [di perkahwinan diraja]. “

Jeez, dude.

Kami faham bapa Markle telah membuat beberapa langkah mengangkat alis, tetapi memanggilnya “benjolan besar?” Tidak betul-betul bunyi seperti bahasa yang akan disetujui oleh Ratu Elizabeth. Yang berkata, dia nampaknya tidak keberatan ibu Markle, Doria Ragland. “Seseorang yang tidak biasa adalah ibunya,” katanya.

Jimmy Choo X Annabel's Party Hosted By Pierre Denis, CEO And Derek Blasberg
Darren Gerrish / Getty Images

BERKAITAN: Bunyi Seperti Meghan Markle Telah Mengadopsi Aksen British

Seolah-olah itu tidak mencukupi, Haslam juga berkongsi pemikirannya mengenai gaun Givenchy Markle. “Saya tidak begitu seperti pakaiannya. Ia tidak sesuai, antara lain. Ia sepatutnya dibuat daripada bahan nipis, sepertinya dibuat konkrit, “katanya Surat harian.

Beruntung untuk Markle, seorang yang berkuasa memang menjadi peminat besarnya, jadi anda juga boleh memanggil mereka BFFS: Ratu sendiri. Jika dia meluluskan, adakah sesiapa yang benar-benar penting? Selain itu, pada penghujung hari, apabila pembenci akan membenci dan Haslam berkongsi pendapatnya, tanyalah diri anda sendiri: yang mengalahkan Harry?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 59

map