Serangan Pasukan Musim Sejuk Olimpik Musim Sejuk Amerika Syarikat 2018 Sebelum Terlalu Terlalu

TK
Baik dari Ralph Lauren

Alexis Bennett

25 Jan, 2018 @ 11:15 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pada 9 Februari, atlet kegemaran kami akan bertarung di Sukan Olimpik Musim Sejuk 2018. Dan sementara kita mungkin tidak mempunyai kemahiran fizikal yang sama seperti kebaikan, sekurang-kurangnya kita boleh berpakaian seperti mereka. Gear persis yang sama bahawa juara akan bersukan di Olimpik Pyeongchang boleh menjadi milik anda. Anda hanya perlu tahu di mana hendak melihat.

Itu sebabnya kami ada di sini. Kami telah membongkarkan beberapa barang fesyen kegemaran kami bahawa para pemain akan menuju ke kepala. Jenama seperti Burton, Nike, dan Ralph Lauren membuat penampilan tersedia untuk kita semua-jadi tidak perlu menjadi pingat emas pesaing mempunyai gaya pingat emas. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyemak barisan di bawah.

VIDEO: Bertemu dengan 5 orang Olympia terkaya

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 9

map