Sesi Melayari Sexy Liam Hemsworth Akan Membuat Anda Santai

Liam Hemsworth ada di sini untuk menjadikan hari Khamis anda lebih seksi. Pelakon dan penghibur yang mengasyikkan kelihatan menghisap rokok di atas pesisir untuk menangkap gelombang dari pantai Pulau Phillip di negara asalnya di Australia, di mana dia telah menghabiskan beberapa waktu sebelum lawatan akhbar di seluruh dunia untuk perlawanan akhir Permainan kelaparan filem bermula.

Memasang papan luncurnya, Hemsworth kelihatan pantas kerana dia muncul dari air di atas wetsuitnya. Dan dengan bersyukur, ia tidak sepenuhnya dilepaskan atau kami tidak akan diperlakukan sekilas punggung enam keras atau bisepnya yang menonjol. Selepas ini, kami mungkin bersandar #TeamGale, tetapi kami berhak untuk menukar ke #TeamPeeta sehingga Mockingjay – Bahagian 2 hits teater pada 20 November.

BERKAITAN: Permainan Kelaparan Hottie Liam Hemsworth Mengetahui Kuasa yang Sangat Baik, Pelukan Emosi

Ini bukanlah penampakan Hemsworth seksi yang pertama sejak pelakon itu berada di Australia. Akhir pekan lalu, dia dan kakaknya yang sama-sama panasnya, Chris Hemsworth bersorak di Kelab Bola Sepak Hawthorn dari tempat-tempat berdiri di Melbourne Cricket Club. Apa yang mereka akan dapatkan seterusnya?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map