Sexy di 69: Meraikan Ulang Tahun Cher dengan melihat momen gaya yang paling mengerikan

Tiada bintang lain yang membuat kenyataan gaya berani-atau mencetuskan trend dekad yang mendefinisikan-seperti Cher. Dan ketika dia memulakan tahun ke-69, kami tidak dapat membantu tetapi mengagumi bagaimana dia mempengaruhi dunia fesyen seperti muzik dan filem.

Pada tahun 60-an, setengah separuh Sonny dan Cher menggegarkan bangs, eyeliner hitam, pinggul, dan rompi bobcat, melancarkan estetik hippie yang digabungkan dengan glamor dos berat California. Pada tahun 70-an, dia mengambil TV dengan ribut dalam pelbagai siri yang mempamerkan siluet manuquin-nipisnya dengan kepingan-kepingan Baille-beaded Bob Mackie. Tahun 80-an dan 90-an menyaksikan Cher dalam jaket, baju leher, dan jaket kulit. Pada tahun 2010, Cher merekodkan album baru di Nashville dan kembali ke skrin besar di Burlesque, bertentangan dengan Christina Aguilera.

BERKAITAN: Penukaran Cher Menampakkan Sepanjang Tahun

Pada tahun 69, Cher telah menjual album paling laris, menunjukkan jualan, dan lawatan “selamat tinggal akhir” di bawah tali pinggangnya. Dia terus tersentak di permaidani merah yang paling baru-baru ini di Met Gala tahun ini, di mana Kim Kardashian mendedahkan ensemble Roberto Cavalli diilhamkan oleh gaun legenda muzik Bob Mackie yang dia pakai untuk acara itu pada tahun 1974.

Untuk menghormati hari jadi Cher, kami melihat semula gaya momen tanda tangan bintang itu.

PHOTOS: Momen Gaya Tanda Tangan Paling Tidak Dianggap Cher

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 67 =

map