Shailene Woodley dan Ansel Elgort Memiliki Reuni Terbesar di Golden Globes

Kami tidak dapat mencari satu kesalahan dalam perjumpaan dua bintang di Golden Globes.

Shailene Woodley dan Ansel Elgort, yang memainkan peminatnya yang teruk, Augustus Waters dan Hazel Grace Lancaster dalam pemotretan 2014 Kerosakan di Bintang Kami, berkongsi perjumpaan pentas peringkat belakang yang comel pada malam Ahad. Walaupun tidak seorang pun yang membawa pulang anugerah-dia telah dicalonkan untuk peranannya dalam Big Little Lies, dan dia menerima keluhan untuk gilirannya Pemandu Bayi– Kawan-kawan lama kelihatan tidak teratur ketika mereka berhenti sebentar untuk snap manis di ballroom.

TK
Stefanie Keenan / Getty

Dalam foto terlalu-comel, Woodley dan Elgort tersenyum luas sambil terkunci dalam pelukan hangat dan mesra. Kedua-dua pelakon itu juga memakai semua hitam, protes halus untuk menyokong pergerakan Time’s Up yang menyapu permaidani merah tahun ini.

Sama seperti filem, yang menceritakan kisah dua pesakit kanser remaja yang bertemu dan jatuh cinta pada kumpulan sokongan, tisu (dan banyak dari mereka) disarankan untuk homecoming manis ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map