Shailene Woodley Debut Rambut Rambut Di Paris Fashion Week

Shailene Woodley telah berambut perang! Semalam, bintang itu menghadiri pameran Minggu Fashion Paris Miu Miu, dan yang baru ‘lakukan hampir mencuri tumpuan dari kepingan landasan pacuan cantik ketika dia duduk barisan depan. Woodley memakai lapisannya yang lebih lama disapu ke belakang, dan kami sangat suka bagaimana akar rambutnya memberikan kehebatan emas yang dibatalkan, kelebihan moden.

Sejak dia memotong rambutnya menjadi pixie tahun lalu untuk peranannya The Fault In Our Stars, Woodley telah membuat tanaman tandatangannya. Dan dia juga menganggap panjangnya lebih pendek: “Saya menyukainya,” katanya sebelum ini InStyle. “Saya mahu memotongnya lebih pendek, sejenis mahu mencukurnya, saya fikir ia akan menjadi percubaan yang menyeronokkan!” Sekiranya ada orang yang dapat melihat rupa itu, pasti Woodley, tapi sehingga itu, kita fikir ia baru sesuai dengannya.

PHOTOS: Lihat Lebih Banyak Makeover Hairstyles

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 52

map