Shailene Woodley Mempunyai Karpet Merah di Snowden Premiere di Sepanyol

Shailene Woodley adalah anak bunga paling seksi untuk perdana Snowden di Festival Filem San Sebastian Sepanyol malam Khamis.

Pemain berusia 24 tahun itu Divergent bintang yang memegang permaidani merah yang dipakai dengan gaun tali spageti berwarna zaitun yang berwarna-warni yang dilapisi dengan tulle hitam, bunga yang dihiasi bunga yang memperlihatkan décolletage dan tangannya yang kurus. Woodley berpasangan dengan gaya rambut yang licin dan diberi aksesori dengan anting-anting drop perak yang berkilauan. Satu bibir merah jambu yang sangat halus membolehkan dia membuat solek mata berasap dramatik untuk mengambil bahagian tengah dan menambah sentuhan feminin untuk melihatnya.

Woodley dan bintangnya Joseph Gordon-Levitt telah sibuk mempromosikan filem itu di Eropah, tetapi itu tidak menghalang mereka daripada mengetepikan stoking atau dua pemain dan pada Oktoberfest di Munich awal minggu ini.

In Snowden pelakon muda itu mengambil giliran yang serius sebagai Lindsay Mills, teman wanita yang terkenal Pemberontak Agensi Keselamatan Awam Edward Snowden.

BERKAITAN: Shailene Woodley Dons seorang Dirndl untuk Merayakan Oktoberfest di Munich dengan Joseph Gordon-Levitt

“Ia mengenai seorang lelaki di kerusi panas kerana dia mencintai seseorang dan boleh menjalani kehidupan yang sangat baik dengannya dan terus dengan aman tanpa mengganggunya,” kata Oliver Stone, pengarah pemenang anugerah filem itu baru-baru ini. InStyle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 59

map