Shakira Menunjukkan Off Bumpy Bayi (dan Foto Keluarga yang Sempurna) untuk Menyokong Kejadian Baik

Hamil Shakira menampakkan buaian bayi untuk tujuan yang baik! Bintang yang mengumumkan pada bulan Ogos bahawa dia mengharapkan anaknya yang kedua dengan rakannya Gerard Piqué, mengambil peranannya sebagai Duta Muhibah UNICEF ke peringkat seterusnya dengan menganjurkan Pancuran Bayi Dunia untuk memberi manfaat kepada kanak-kanak yang memerlukan.

Untuk mempromosikan sebab yang baik, Shakira meletakkan perutnya yang semakin berkembang di dalam satu set gambar cantik, termasuk gambar keluarga yang memaparkan Piqué dan anak lelaki pasangan pasangan ini, Milan Piqué Mebarak (di atas) dan pukulan solo yang menakjubkan dari penyanyi itu (di bawah).

Shakira at the UNICEF World Baby Shower
Kesopanan UNICEF; Jaume de la Iguana

Shakira dan keluarganya menggalakkan orang lain untuk menjadi tuan rumah Sendiri Bayi Dunia mereka sendiri, di mana para tetamu boleh mengakses daftar hadiah istimewa yang membolehkan mereka menderma makanan, vaksin, dan bekalan lain yang memberi manfaat langsung kepada kerja-kerja UNICEF dengan anak-anak di beberapa tempat termiskin dan terpencil di bumi.

BERKAITAN: Tahniah kepada Shakira! Penyanyi Menjangkakan Anak Kedua

“Kini, kami tidak lama lagi mengalu-alukan anak kedua kami yang ingin membantu kanak-kanak lain di seluruh dunia dan turut menyumbang kepada penyelesaian yang berpanjangan untuk mendapatkan kanak-kanak yang hidup dalam kemiskinan yang melampau bekalan yang diperlukan untuk bertahan hidup,” kata Shakira dalam satu kenyataan mengenai UNICEF laman web. “Kami juga mahukan ibu bapa lain merasa terpaksa melakukan perkara yang sama Dengan letupan media sosial, selebriti bukanlah satu-satunya yang mempunyai platform yang boleh mencapai khalayak ramai, dan kami mahu pergerakan ini berterusan selepas mandi bayi kami telah berakhir, jadi kami mahu menjemput mereka untuk menjadi tuan rumah mandi bayi sendiri dengan UNICEF juga. “

Shakira at the UNICEF World Baby Shower
Kesopanan UNICEF; Jaume de la Iguana

Dia terus membincangkan kepentingan sebab itu: “Setiap wanita yang mengharapkan mempunyai kuasa untuk menggunakan kurnia kelahiran anaknya yang sudah dekat untuk menyelamatkan nyawa anak-anak yang lain, kurang bernasib baik di seluruh dunia.”

“Jika setiap ibu hamil yang mempunyai pancuran mandi bayi memutuskan untuk memasukkan di antara daftar hadiah hadiahnya, beberapa ‘hadiah inspirasi’ yang ditawarkan oleh UNICEF, kita boleh menyelamatkan nyawa ratusan ribu kanak-kanak di seluruh dunia,” katanya..

Untuk menyokong penyebab dan menyumbang kepada UNICEF World Baby Shower, lawati worldbabyshower.org.

FOTOS: Gaya Selebriti Bersalin Bergaya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 25 =

map