Shania Twain Kata Foto Naked Brad Pitt Diilhamkan “Itu Jangan Impress Me Banyak”

Shania Twain akhirnya membuka itu Rujukan Brad Pitt pada tahun 1997 melanda “Itu Tidak Impress Me Banyak.” Isyarat spoiler: ia hanya sebagai juicy seperti yang anda harapkan.

Twain, 51, menceritakan kelahiran tunggal ikonik dalam wawancara baru-baru ini dengan Billboard, dan seperti semua kisah genetik yang baik, kisah itu membakar kue Krismas dan gambar bogel. “Saya masih ingat kawan saya yang melawat saya dan sudah dekat dengan Krismas dan kami sedang membuat biskut,” kata penyanyi negara itu. “Saya menulis album ini dan ada skandal [Pitt] dan Gwyneth Paltrow di mana terdapat gambar telanjang kepadanya dan ini seperti semua kemarahan.”

“Saya hanya fikir ‘Saya tidak tahu apa yang berlaku di sekeliling.’ Saya rasa, saya tidak faham apa yang saya rasa, saya maksudkan apa yang membimbangkan, kita lihat orang yang telanjang setiap hari, itulah yang saya fikir, saya tidak memilih Brad Pitt, tetapi itu hanya persatuan pada masa itu dan perkara-perkara yang kita buat dan apa sahaja, “katanya. “Sudah tentu, ia boleh menjadi seorang lelaki yang cantik.”

BERKAITAN: Shania Twain Adakah Membuatnya Comeback dengan Album Pertama dalam 15 Tahun

Nah, di sana anda memilikinya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map