Shannen Doherty-Cancer Bebas Menumbuhkan Rambut Krim Curlynya

Shannen Doherty berada dalam pengampunan, dan dia kelihatan gembira dan sihat dalam gambar Instagram yang manis. The Beverly Hills 90210 alum telah mengumumkan pada bulan April bahawa dia telah memenangi pertarungan dua tahun dengan kanser payudara, dan kunci kerintingnya semakin berkembang.

Doherty berkongsi foto (di atas) ke Instagram pada hari Rabu semasa bercuti dengan suaminya, Kurt Iswarienko, di Tulum, Mexico, dan bintang yang berani tidak dapat melihat lebih bahagia. Dalam ‘gram, pasangan suami isteri memaparkan kunci kerinting yang hampir sama. “Saya fikir saya dan suami saya saling mendalam,” dia bercakap dalam kapsyen, sambil menambah “#curlyhairdontcare.”

Shannon Doherty
theshando / Instagram

Doherty mengalahkan satu lagi gambar rambut bergelombangnya sambil memeluk seekor anjing yang dia temui semasa berada di Mexico. “Bagi saya, sentiasa ada anjing. Ini adalah Sophia. Dia tidak dapat memberikan cinta yang mencukupi. Saya juga tidak boleh, “katanya.

Bagi saya, sentiasa ada anjing. Ini adalah Sophia. Dia tidak dapat memberikan cinta yang mencukupi. Saya juga tidak boleh. Hanya bertemu dengannya di sini di Mexico. Dia tinggal di hartanah yang kami tinggal di. Para mi, Siempre hay un perro. Su nombre es Sophia. La extrañare

Satu jawatan yang dikongsi oleh ShannenDoherty (@theshando) pada

BERKAITAN: Nota Ulang Tahun Sarah Michelle Gellar kepada Shannen Doherty Adakah Membuat Kita Menangis

Kami menghantar semua hasrat terbaik kami kepada bintang yang kuat ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map