Shay Mitchell pada Rambut Terkenalnya: “Hematlah Semulajadi!”

Bukan sahaja kita jatuh cinta dengannya Shay Mitchell untuk peranannya sebagai Emily Pretty Little Liars, tetapi kami telah mengembangkan kasih sayang yang istimewa untuk rambutnya yang sentiasa sempurna. Buah cantiknya adalah iri hati, bagaimanapun, ada masa ketika pelakon itu melawan gelung semulajadi. “Apabila saya masih muda, saya sentiasa cuba membuatnya lurus,”kata pelakon itu kepada InStyle.com pada majlis pelancaran yang menyambut kerjasama Sasaran + Neiman Marcus Holiday di New York City.”Saya akan meluruskannya dengan besi yang sebenar!”Nasib baik, tahap hidup rambutnya sudah berakhir sekarang.”Saya harap saya memberitahu diri saya ketika saya masih muda, ‘Berhenti meluruskan rambut anda! Hendaklah semulajadi anda,'”katanya. Sebarkan perkataan itu!

Plus, lihat gaya rambut bercuti yang paling seksi. 

LEBIH:• Menemukannya! Shay’s Overall Holiday Outfit! • Bagaimana Shay Mitchell Dapat Gelombang Nya • Shay Says Dia dan Emily Sangat Berbeza

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 9 =

map