Shelina Moreda & Massy Arias Adakah Gadis Cover Paling Badass Namun

CoverGirl telah melancarkan akhir-akhir ini dengan pelbagai wanita luar biasa yang mereka pilih sebagai jurucakap selebriti terbaharu mereka. Kes pada hari ini, jenama solek mengumumkan bahawa pelumba jalan raya motosikal Shelina Moreda dan jurulatih kecergasan Massy Arias akan menyertai chef master Ayesha Curry, model Maye Musk, dan pelakon Issa Rae sebagai CoverGirls.

BERKAITAN: Issa Rae Is Muse Baru CoverGirl dan Kami Hella Teruja

Memandangkan kedua-dua kerjaya yang menghancurkan atlet dalam sukan dan industri yang dikuasai oleh lelaki, keupayaan wanita badass ini untuk mengikuti hawa nafsu mereka sambil yakin dapat mewujudkan misi jenama untuk memperkuat wanita, sambil membantu mereka merasa cantik.

“Perlumbaan Pro adalah profesion yang mencabar-secara fizikal, mental, dan emosi. Saya suka apa yang saya lakukan, dan orang sering terkejut kerana sukan perlumbaan sebahagian besarnya didominasi oleh lelaki. Makeup adalah sesuatu yang selalu saya nikmati, dan ia adalah sesuatu yang membezakan saya apabila saya berada di litar lumba, “kata Moreda dalam satu kenyataan.” Satu-satunya perkara yang anda dapat lihat adalah mata saya mengintip keluar dari topi keledar, jadi itulah bahagian saya terutamanya suka bermain. Perkongsian saya dengan Covergirl menunjukkan kepada dunia bahawa tidak apa-apa untuk memiliki kerjaya yang aktif, namun berkuasa dan masih menghargai perasaan cantik. Saya gembira kerana saya dapat menggalakkan orang lain untuk tidak menyalahi diri mereka sendiri, mengejar apa yang mereka suka, dan berkongsi dengan dunia. “

VIDEO: 5 Makeup Kit Essentials untuk Bawah $ 50

“Ada stigma di sekitar memakai solek di gim, tetapi ada banyak kali saya dengan bangga melukis muka penuh, terutamanya ketika saya sedang penggambaran dan menginginkan keyakinan tambahan yang lebih tinggi sebelum meletakkan diri saya di hadapan di hadapan berjuta-juta orang. Ini benar-benar pilihan peribadi, dan saya harap tidak ada penghakiman di sekelilingnya. Sekiranya lubang kucing mata, atau bibir merah bata, memberi anda motivasi dan perasaan tambahan, ‘Saya mendapat ini,’ mengapa tidak melakukannya? Kepercayaan Covergirl bahawa anda boleh memakai solek apabila, di mana dan walau bagaimanapun anda mahu benar-benar mengenai transformasi peribadi-seperti kebugaran, “tambah Arias.

Tinggal untuk melihat kempen pertama wanita dengan jenama solek itu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map