Sia Dapat Kembali di Paparazzi Invasif dengan Penerbitan Pics Bogel Sendiri

Apabila Sia mengetahui bahawa imej paparazzi bogel yang diambil tanpa izinnya telah dibeli di sekitar, dia mengambil kawalan semula keadaan dengan membuat keputusan untuk berkongsi foto dengan dirinya sendiri.

Pada hari Isnin, pencapaian “Thrills Murah” mengambil pendekatan proaktif ketika dia menangani pencerobohan privasi dengan menyiarkan salah satu gambar di Twitter bersama-sama dengan promosi tertanam cerdas untuk muzik barunya.

“Seseorang nampaknya cuba menjual gambar telanjang saya kepada peminat saya,” penyanyi berusia 41 tahun itu menulis bersama pukulan NSFW yang diambil dari belakang. “Simpan wang anda, di sini adalah percuma.” Dia meneruskan dengan mengecewakan, “Setiap hari adalah Krismas,” dengan rujukan kecil kepada album yang akan datang dengan nama yang sama.

BERKAITAN: Sia Goes Bra-Percuma di Instagram kerana Dia Menangkan Debut Direktoratnya

dia hanya mengarahkan filem pertamanya. dia tidak tahu dia bodoh telah keluar. terima kasih kerana membiarkan saya membuat sihir dengan anda @siamusic

Satu jawatan yang dikongsi oleh pembuat birya (@thetonyabrewer) pada

Walaupun Sia terkenal dengan sikapnya untuk menunjukkan wajahnya di khalayak ramai, ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa penyanyi lagu Australia itu tidak menyia-nyiakan sedikit kulit di sini dan di sana. Kembali pada bulan Oktober, penyanyi “Titanium” dipaparkan pada artis solekannya Tony Brewer’s Instagram akaun memakai topeng muka hijau dan jubah panjang lantai putih dengan payudara kanannya diletakkan.

Sekarang itulah bagaimana anda mengendalikan keadaan yang sukar!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map