Sialan, Jonah Hill Adalah Sedang Diperhatikan Akhirnya-Memeriksa Kehadirannya yang Tidak Dapat Diiktiraf

Jonah Hill tidak pernah kelihatan hebat. Pelakon berusia 33 tahun itu dilihat di N.Y.C. pada hari Sabtu dalam kemeja tee biru sederhana dan jeans hitam, dan kami hampir tidak mengenali dia.

Hill menunjukkan angka yang lebih nipis, menembakkan bisepnya dan dada buff di tee ketat. Pelakon berpasangan dengan rupa bergaya dengan beberapa rambut wajah seksi, cuffed seluar jeans dan kasut putih. Sial, Yunus.

Yunus Hill
Agensi Mega

 

Nampaknya seperti dia 21 Jump Street nasihat Channing Tatum bersama-sama berbayar. Awal tahun ini, dia memberitahu Jimmy Fallon The Tonight Show bahawa dia menghulurkan bantuan kepada rakannya dengan pertanyaan tentang rutin kecergasannya setelah mendapat 40 paun untuk filem. Hill, digambarkan di bawah untuk berjoging pada Mei 2017, menceritakan kisahnya pada TV lewat malam.

 

Yunus HIll - Fit - Embed -1
Bauer-Griffin / Getty

“Saya mendapat berat untuk filem ini Anjing Perang dan kemudian saya mahu membentuk lebih baik, jadi saya panggil Channing Tatum, dan berkata, ‘Hai, jika saya makan sedikit dan pergi ke pelatih, saya akan menjadi lebih baik?’ Dan dia berkata, ‘Ya, ibu yang bodoh -, tentu saja, anda akan. Ini perkara paling mudah di seluruh dunia, ‘”bercanda Hill, dilihat di bawah pada April 2017.

 

Yunus HIll - Fit - Embed -2
Tal Rubin / Getty

BERKAITAN: Yang Menakjubkan Wolf of Wall Street Reunion Berlaku dengan Leonardo DiCapiro dan Wain

Dia juga menyimpan jurnal makanan dan menghantarnya kepada doktornya untuk membantu dia menurunkan pound.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map