Siapa Ed Sheeran Terlibat?

Sekiranya anda belum mendengar berita besar, Ed Sheeran secara rasminya berada di pasaran. Penyanyi berusia 26 tahun itu mengumumkan pada Instagram pagi ini bahawa dia muncul soalan kepada teman wanita yang lama sebelum Tahun Baru tetapi siapa sebenarnya wanita bertuah ini?

Wanita yang memenangi hati Sheeran ialah Cherry Seaborn yang berusia 25 tahun, bekas rakan sekelas dan sahabat lama. Pasangan itu pergi ke sekolah menengah bersama-sama di Suffolk, England, dan khabar angin adalah bahawa Sheeran telah menghancurkan dia walaupun ketika itu. Seaborn menghadiri kolej di Duke University di North Carolina dan bekerja di Wall Street untuk tempoh sebelum kembali ke U.K.

Kedua-duanya sangat terkenal ketika hubungan mereka, jadi kami agak jarang melihat butiran cinta mereka. Apa yang kita tahu ialah mereka telah bersama sejak tahun 2015, ketika mereka memukul di pesta Taylor Swift pada 4 Julai!

“[Seaborn] bekerja di Wall Street di New York, dan saya seperti enam pertunjukan [sekitar New York pada tahun 2015]. Ia pada masa itu, dan kami menyambung semula, “Sheeran memberitahu Rakyat pada tahun 2017.

“Saya pergi melawat sekali lagi, dan kemudian saya pergi ke pesta Taylor pada 4hb Julai. Saya telah menghantar mesej [Seaborn], dan dia seperti, ‘Saya berada di Rhode Island pada pesta ke 4 Julai’ dan saya suka, ‘Jadi saya.’ Saya agak berkata kepada Taylor, ‘Bolehkah saya menjemput salah seorang teman sekolah lama saya?’ Selebihnya adalah sejarah. “

Sheeran dan Seaborn kini hidup bersama, dan mereka mempunyai dua kucing yang comel, Calipo dan Dorito.

Krismas Kedua untuk Chub dan Chubber

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ed Sheeran (@teddysphotos) pada

Kami fikir ia adalah selamat untuk menganggap lagu cinta Sheeran’s chart-topping adalah mengenai wanita bertuah ini. Dalam pengumuman penglibatannya, penyanyi itu menulis bahawa mereka “sangat gembira dan cinta.” Lihatlah pelukan manis itu!

Mendapatkan tunang saya sebelum tahun baru. Kami sangat gembira dan jatuh cinta, dan kucing kami juga tersentak xx

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ed Sheeran (@teddysphotos) pada

Kami tidak boleh lebih bahagia untuk pasangan yang hebat ini, dan kami tidak sabar untuk melihat mereka berjalan di lorong!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 53 =

map