Siapa yang Mengetahui Adele Adakah Doppelgänger Titanic Kate Winslet?

Hello, Kate Winslet? Adakah anda? 

Tidak, hanya Adele. Pada tahun ini, kami telah melihat pemenang Grammy yang memancarkan bentuk mengetengahkan sampingannya di Instagram, berkongsi gambar dirinya berpakaian sebagai malaikat untuk merasmikan perkahwinan, dan sebagai Dolly Parton dalam 9 hingga 5.

Pada hujung minggu, Adele merayakan ulang tahun ke-30 beliau dengan Titanic-pesta bertema di mana dia berpakaian seperti Winslet Rose DeWitt Bukater. Dan persamaannya aneh. (Tetapi uh, di manakah Jack?)

Kotor 30! Saya tidak pasti apa yang akan saya lakukan selama 30 tahun yang akan datang kerana saya telah diberkati melebihi kata-kata dalam hidup saya setakat ini. Terima kasih kepada semua orang untuk datang bersama untuk perjalanan 11 tahun yang lalu dengan saya. Keluarga dan kawan saya untuk menghiburkan fandom super filem Titanic saya. Malam tadi adalah malam yang terbaik dalam hidup saya. Berikut adalah beberapa gambar. Saya betul-betul kacak, tidak pasti saya akan keluar rumah lagi! Ps Childish Gambino bagaimana anda mempunyai masa untuk menawarkan kami kehebatan begitu banyak pada banyak platform. Saya memuja anda x

Satu jawatan yang dikongsi oleh Adele (@adele) pada

Dia mendapat perhatian Rose ke T, memakai gaun hitam semata-mata dengan sulaman berhias dan rambutnya melengkung ke dalam updo longgar. Malah tempat itu adalah pendengar yang mati untuk Titanic set filem, dengan replika tepat dari tangga kayu ikonik dari filem tahun 1995 yang berfungsi sebagai latar belakang #photoopp utama. Cukup aneh, terdapat juga jaket hayat yang diagihkan sebagai pesta parti. Tetamu termasuk Mark Ronson, Alan Carr, Zane Lowe, dan Aaron Paul.

Sekiranya anda perlu melihat lebih dekat, kami telah mendapat anda.

Kate Winslet Adele
adele / Instagram, Twentieth Century Fox

Di Instagram, Adele menjelaskan pemeriksaan jelas di sebalik rupa itu. “Kotor 30! Saya tidak pasti apa yang akan saya lakukan selama 30 tahun yang akan datang kerana saya telah diberkati melebihi perkataan dalam hidup saya setakat ini, “tulisnya. “Malam tadi adalah malam yang terbaik dalam hidup saya. Berikut adalah beberapa gambar. Saya benar-benar f-d, tidak pasti saya akan keluar rumah lagi! ” 

BERKAITAN: Adele Meraikan #Beychella dengan Parti Tarian Ridiculously Hilarious

Malangnya, tidak semua orang menyukai idea untuk mencipta semula-dan meraikan! -Membuat bangkai kapal yang paling dahsyat dalam sejarah. Lebih 1,500 orang mati dalam tragedi 1912 yang terkenal bahawa filem James Cameron adalah berdasarkan.

Pengguna Twitter cepat mengkritik, tetapi, kerana ini adalah 2018, pengkritik itu segera diberitahu untuk tinggal di lorong mereka oleh peminat terbesar Adele. 

Bagi Adele, bagaimanapun, ternyata parti sudah pun air di bawah jambatan itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 79

map