“Skirt Basuh Kereta” Benar-Benar-Perkara Ini Mengapa Anda Perlu Tambah Satu Kepada Almari Anda

Selalunya gaya baru berguling-guling dan tiba-tiba ada kekuatan untuk mengira-walaupun apa yang bukan dari Dior (di atas) juga? Tetapi apa yang berlaku apabila, kerana gaya merasakan begitu baru, anda tidak pasti pasti apa yang harus dipanggilnya? Itu berlaku dengan gaya skirt ini.

Selepas perdebatan panjang, beberapa editor fesyen rakan saya dan saya telah memutuskan untuk pergi dengan “skirt mencuci kereta.” Mungkin ini seolah-olah seperti pilihan semulajadi sejak jalur kainnya yang lebar, bergoyang, dan menampar dengan setiap langkah, tetapi di sini terdapat beberapa pesaing kami yang lain: Rok berbilang, skirt lengan ekstrem … beberapa yang lain dilemparkan di luar sana juga.

Kereta Wash Skirts Embed
Imaxtree (3)

Apapun yang anda pilih untuk memanggilnya, pastikan ia pergi untuk kejatuhan, kerana trend itu tidak hanya muncul di landasan Dior, ia juga membuat tanda di Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger, dan Proezna Schouler (di atas, kiri ke kanan).

Beli Trend Basuh Cuci Kereta

Kereta Wash Skirts Embed
Kesopanan

1. Dondup, $ 110; farfetch.com. 2. Prabal Gurung, $ 1,025; farfetch.com. 3. Tibi, $ 385; tibi.com. 4. Alexander Wang, $ 985; harrods.com. 5. Blumarine, $ 476; farfetch.com. 6. Zara, $ 129; zara.com.

PHOTOS: 5 Beg Itu Anda Perlu Tahu untuk Kejatuhan 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 70

map