Sky Ferreira di Channeling Madonna dan Mengapa Blondes Mempunyai Lebih Banyak Fun

Sky Ferreira bukanlah sekolah menengah purata anda. Hampir sejurus selepas memanggilnya berhenti di pendidikan menengah, anak lelaki L.A. yang berusia 22 tahun itu menemui perjanjian rekod (dengan sedikit bantuan dari MySpace), dan filem dan model peminat tidak lama lagi diikuti. “Saya selalu tahu saya akan melakukan muzik,” katanya InStyle. “Saya sudah tahu bagaimana, jadi saya terus berinteraksi dan menghubungi pengeluar dalam talian dan merakam video.” Kegiatan internetnya yang mengerikan menangkap perhatian para produser Bloodshy & Avant, penulis lagu dan duo produksi Sweden yang pernah bekerja dengan Britney Spears, Katy Perry, dan Madonna, untuk menamakan beberapa.

Kini, dengan album debut yang diiktiraf secara kritikal di bawah tali pinggangnya, tugas sebagai pembukaan untuk Tour Bangerz Miley Cyrus, dan kontrak baru dengan jenama penjagaan rambut, Redken, Ferreira bersedia untuk membuktikan mana-mana dan semua penyalahguna yang salah ( dia baru-baru ini tweet: “Saya bukan seorang pelajar sekolah menengah, hanya seorang graduan sekolah menengah”). Kami mengejar penyanyi itu di Festival Muzik Boston Calling selepas dia melakukan set-synth-infused 50 minit. Berikut adalah petikan dari perbualan kami:

Muzik anda mempunyai ’80s yang berbeza-terutama sekali video anda. Siapa pengaruh utama anda dari dekad itu? Terdapat beberapa. Jelas sekali Madonna yang besar untuk saya, dan Debbie Harry juga. Saya suka Kate Bush juga. Secara visual, filem kegemaran saya adalah dari ’80an, seperti [Lou Adler’s] Tuan-tuan dan lelaki, The Stunning Fabulous. Saya suka David Lynch, [Tony Scott] The Hunger, dan [pengarah] Ridley Scott juga.

Anda pernah memberitahu kami bahawa ibu anda adalah pendandan rambut Michael Jackson. Adakah dia mempunyai impak juga? Ketika saya semakin tua, pasti. Saya tidak pernah menyambung kedua-dua orang sebagai orang yang sama, kerana saya sangat muda. Saya tahu dia terkenal, tetapi dalam fikiran saya saya suka, “Lelaki ini mempunyai rumah yang sangat keren. Dia mempunyai roller coaster di rumahnya … bawa saya bersama kamu. “Lebih baik daripada Disneyland: Dia mempunyai teater filem, dia mempunyai Oscar dari Pergi dengan Angin, dia mempunyai E.T., dan zoo dengan zirafah dan gajah yang anda boleh naik.

Langit Ferreira
Kesopanan

Sesetengah orang telah membandingkan suara anda kepada Lorde, yang juga memainkan perayaan ini.Saya rasa kita berdua sangat lantang. Saya rasa dia sangat dirinya sendiri, sangat jujur, dan begitu saya, jadi itu bukan perbandingan yang buruk. Saya pasti tidak dihina olehnya sama sekali.

Anda juga brunettes. Apa warna rambut semula jadi anda? Ia semulajadi bening-saya menyalutnya gelap sehingga rambut saya akan tumbuh kembali. Saya separuh ke sana. Saya akan kembali berambut perang apabila sudah lama.

Adakah seorang jurucakap Redken membuat anda ingin menukar warna anda lebih kerap?Sebagai seorang pelaku, saya rasa saya menyambung lebih dengan rambut berambut perang. Bahagian yang sukar adalah mengekalkannya. Ia banyak kerja, tetapi saya bersedia melakukannya.

Dengarkan “I Blame Myself” oleh Sky Ferreira di bawah, dan temui lebih banyak kumpulan band yang kini berada di radar kami sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 65

map