Smarten Up! Hari Terbaik dan Masa untuk Membeli di Tapak Seperti ASOS dan Zara, Terungkap

Membeli-belah dalam talian terobsesi tetapi sentiasa tertanya-tanya bagaimana sesetengah orang menjaringkan terbaik berurusan sepanjang masa? Main semula strategi anda sebelum membuang item ke dalam troli beli-belah anda! Jejaki tawaran paling manis dan terhangat dengan petua dan kiat ini.

ASOS, asos.comPeruncit British menyenaraikan merchants baru dua kali sehari sekali-sekali dalam a.m. dan sekali dalam m.m. Sekiranya anda ingin menyempitkan jumlah item yang anda sedang luncurkan, cuba belanja ASOS’s Daily News Feed, pemilihan barang-barang segar yang diambil setiap pagi oleh para editor dan pakar gaya.

Republik Pisang, bananarepublic.comGunakan perkhidmatan Rizab Baru jenama baru untuk membeli-belah dalam talian, menjejaki saiz anda di kedai berdekatan, dan barang-barang anda dipegang selama 24 jam. Tergesa-gesa? Anda boleh mengambil pesanan anda dalam masa satu jam untuk meletakkannya.

BERKAITAN: Apl Perjalanan Mesti Datang untuk Muat Turun Sekarang

Piperlime, piperlime.comBeli jenama 150-plus seperti Mara Hoffman dan Rag & Bone, kemudian dapatkan idea gaya dari arus inspirasi baru Instagrams. Juga patut menjaga mata anda? Piperlime hanya memimpikan garisannya sendiri dan kategori vintaj yang dipenuhi dengan kepingan yang satu-of-a-kind.

Zappos, zappos.comUntuk membantu anda mencari item yang paling dicari dengan pantas, e-kedai veteran melepaskan Glance, alat yang menyimpan koleksi dari tapak berdasarkan trend semasa dan apa yang popular di Pinterest.

BERKAITAN: Tawaran Tapak Membeli-belah ini Di Luar Negara Cari Hanya Klik Away

Zara, zara.comDapatkan jari pencetus anda bersedia pada hari Isnin dan Selasa, apabila ketibaan baru memukul tapak. Di antara, anda boleh menyikat Instagram Zara, @zara_worldwide, untuk jawatan #OOTD lengkap dengan nombor rujukan untuk pembelian cepat.

Lawati halaman #BestofDigi kami untuk aplikasi dan laman web yang lebih panas dan pastikan anda mengambil isu NovemberInStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang, untuk senarai penuh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 37

map