SNL Mengubah Kellyanne Conway ke Pennywise The Clown dan Ia Memeriahkan

tk
Kesopanan

Biarkan ia Saturday Night Live untuk berkahwin dengan politik dan budaya pop begitu sempurna. Pada episod malam tadi, pertunjukan itu menamakan filem seram yang popular Ia dengan sentuhan politik, mengubah Kellyanne Conway menjadi “Kellywise the Clown Dancing.”

Untuk segmen itu, Alex Moffat menggambarkan Anderson Cooper, yang meninggalkan studio lewat malam dan pulang ke rumah dalam hujan. Kertas yang dia bawa itu ditiup keluar dari tangannya dan menyapu ke dalam pembetung, dan ketika dia mengintip ke dalam longkang, keluar muncul Kate McKinnon, berpakaian sebagai Kellyanne Conway, a.k.a. Kellywise the Clown.

Pertukaran antara kedua-dua watak adalah sangat tepat-anda perlu melihat sendiri! McKinnon juga memotong tarian Pennywise yang terkenal di akhir.

Peminat kehilangannya melalui skit ini, dan kami benar-benar bersamanya. Seorang pengulas YouTube menulis bahawa ia adalah “salah satu skrip SNL terbaik yang pernah difilemkan dalam usia.” Satu lagi dikenang oleh watak menyeramkan McKinnon, menulis, “Saya sekarang yakin sepenuhnya Kate McKinnon boleh bermain Harley Quinn jika dia mahu.”

Topi ke McKinnon untuk kerja yang mengagumkan-walaupun, kita tidak boleh mengatakan kita terkejut. Dia sangat berbakat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 33

map