Sofia Richie, Sistine Stallone, dan Pameran Cameron Dallas Walk Dolce & Gabbana

Reka bentuk duo Dolce & Gabbana menjadikan perniagaan mereka mempunyai jari mereka pada nadi yang seterusnya. Dan sekiranya model pilihan mereka untuk musim gugur 2017 menunjukkan apa-apa, mereka telah mendapat pukulan. Barisan hari ini termasuk anak-anak sejuk seperti Milenium Sofia Richie, Sistine Stallone dan Cameron Dallas yang lulus dari barisan hadapan di pameran musim bunga jenama 2017 di Milan pada September lalu untuk melancarkan landasan pacuan Dolce & Gabbana.

Landasan itu melambangkan hashtag media sosial jenama baru, bintang media sosial #DGMillennials, model yang berwajah segar, ahli-ahli muzik yang datang dan akan datang, dan anak-anak selebriti muda yang terdiri daripada kumpulan baru.

@dolcegabbana

Foto yang disiarkan oleh Sofia Richie (@sofiarichie) pada

Krew peminat media sosial yang bijak secara semulajadi mengambil Instagram untuk menyatakan semangat mereka. Sofia Richie berkongsi snap pra-menunjukkan dirinya menghirup dos pagi kafeinnya dengan kapsyen, “Selamat pagi @dolcegabbana @ 490tx.” Model berusia 18 tahun itu juga menyebarkan dirinya sendiri di landasan pacu, memakai besar kot dan baju hitam hitam lacy di bawahnya. Kunci berambut perang Richie tersembunyi dari wajahnya, dan bibir berbulu mendalam melengkapkan kulitnya yang saksama.

Selamat pagi @dolcegabbana @ 490tx

Foto yang disiarkan oleh Sofia Richie (@sofiarichie) pada

Sistine Stallone, anak perempuan Sylvester (dan 2017 Miss Golden Globes, bersama-sama saudara perempuannya), menunjukkan keindahan dan rahmatnya dalam ramping hitam besar yang dihiasi dengan butang emas dan sepasang tumit hitam minimalis. Pemain berusia 18 tahun itu berkongsi gambar dari masa lapangnya dan mengucapkan terima kasih kepada jenama dan terutama pereka Stefano Gabbana, “Terima kasih banyak @stefanogabbana @dolcegabbana kerana selalu menjadi begitu baik dan murah hati. Saya sangat bersyukur atas peluang ini. Saya : blue_heart: keluarga DG saya. “

Terima kasih banyak @stefanogabbana @dolcegabbana kerana sentiasa menjadi begitu baik dan murah hati. Saya sangat bersyukur atas peluang ini. Saya �� keluarga DG saya

Foto yang disiarkan oleh SISTINE STALLONE (@istinestallone) pada

BERKAIT: Adakah Stallone Sisters Kardashian Seterusnya?

Sophia Stallone menyertai adik perempuannya, membuat kemunculan landasan sendiri, dalam parit besar dan minidress renda hitam. Pemain berusia 20 tahun itu berkongsi video momen besarnya di Instagram, “Masih terasa seperti mimpi. Berjalan untuk kali pertama untuk pertunjukan fesyen @dolcegabbana lelaki dengan Sistine sahabat saya. Terima kasih terima kasih terima kasih! @stefanogabbana. ”

Masih terasa seperti mimpi. Berjalan untuk kali pertama untuk pertunjukan fesyen @dolcegabbana lelaki dengan Sistine sahabat saya. Terima kasih terima kasih terima kasih! @stefanogabbana

Video yang disiarkan oleh SOPHIA STALLONE (@ophiastallone) pada

Akhir sekali, keperibadian Internet menjadi model Cameron Dallas juga mendarat di kru milenium. Pemain berusia 22 tahun itu memodelkan saman bercetak yang mencolok dan berkongsi di belakang adegan snap untuk pengikutnya ketika dia bersiap untuk pertunjukan itu. Beberapa wajah muda dan hebat yang lain di landasan termasuk Diggy Simmons, Luka Sabbat, Chase Hill, Lori Harvey, dan Immy Waterhouse.

Sempurna untuk kanak-kanak yang segera, saya mahukan selama-lamanya. ���� @dolcegabbana

Foto yang disiarkan oleh Cameron Dallas (@camerondallas) pada

Getting readyyyyy @dolcegabbana

Foto yang disiarkan oleh Cameron Dallas (@camerondallas) pada

Penggunaan Dolce & Gabbana milenium sejuk untuk mewakili jenama mereka adalah sebahagian daripada usaha yang berterusan untuk memanfaatkan kolam pengguna yang lebih muda dan trendier. (Kempen musim bunga 2017 mereka menampilkan Zendaya, Cameron Dallas, dan Luka Sabbat memakai reka bentuk inspirasi streetwear dan corak tropika yang mungkin menarik pelanggan yang lebih muda.)

VIDEO: 2017 Golden Globes Red Carpet Fesyen

 

Kita tidak boleh tunggu untuk melihat siapa yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 56

map