Sofia Vergara Akhirnya Bergabung dengan Snapchat-Lihat Apa Dia Telah Dihantar Pertama!

Sofía Vergara membuat pengumuman mengagumkan kepada dunia semalam bahawa dia akhirnya melancarkan Snapchat sendiri. The Keluarga moden bintang kini mengambil masa untuk Instagram untuk berkongsi sekilas hidupnya dengan hampir sembilan juta pengikut, dari tembakan yang terang di atas dan di luar permaidani merah untuk mengetuk tiada seluar solekan untuk saat-saat manis dengan suami dan Magic Mike pelakon Joe Manganiello. Oleh itu, hanya wajar bahawa pelakon Kolombia memilih platform perkongsian foto untuk membuat pengumuman rasmi bahawa dia sedang menceburi bidang baru.

Dalam siaran Instagram, Vergara berkongsi cengkaman skrin dengan snapnya yang pertama, video selfie di mana pelakon itu muncul dengan mata elektrik yang menyala sebelum awan guntur menembak jatuh serpihan kilat. Dia menyertai perayaan oleh bintang YouTube Kolombia Mario Ruiz dan Sebastián Villalobos, yang dapat dilihat di belakangnya. Mungkin mereka menggunakan celik media sosial mereka untuk membantu pelakon dengan akaun pertamanya? Dalam klip Snapchat asal Vergara berteriak, “Snapchat Pertama!” Untuk kapsyen Instagram dia menulis, “Hanya melancarkan snapchat: sofiavsnap” bersama-sama dengan emoji hantu yang diperlukan.

Hanya melancarkan snapchat: �� sofiavsnap @soymarioruiz @sebbbbas

Foto yang disiarkan oleh Sofia Vergara (@sofiavergara) pada

Klip Snapchat kedua Vergara adalah video hitam dan putih yang berpura-pura meminum secawan kopi sebelum menuangkannya ke atas kepalanya. Kami membawanya untuk mempromosikan Ninja Coffee Bar. Kamera luar suara boleh didengar memohon aktres, “Sofía, apa yang kamu minum?” Kemunculan sulung terakhirnya yang menampilkan pelakon itu dengan pakaian biru yang sesuai antara dua rakan sekerja, disertai dengan kapsyen itu, “It’s a wrap!” diikuti oleh kopi dan penari emoji.

BERKAITAN: Sofia Vergara dan Joe Manganiello Menyambut Ulang Tahun Kedua mereka di Jalan Terbaik

Walaupun status pemula beliau di platform, ini bukan projek pertama Vergara dengan Snapchat. Pemain berusia 43 tahun itu baru-baru ini membintangi siri realiti Snapchat, tepat bertajuk Vergaraland, yang memulakan bulan Disember lalu di saluran Fusion untuk Snapchat Discover. Siri ringkas yang memberi tumpuan kepada kerjaya Hollywood pelakon, dengan gambar keluarga lama dan banyak humor, seperti yang ditunjukkan melalui mata lelaki berusia 23 tahun, Manolo González Vergara.

Sofia Vergara 1
sofiavergara / snapchat
Sofia Vergara 2
sofiavergara / snapchat
Sofia Vergara 4
sofiavergara / snapchat
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 53 =

map