Sofía Vergara dan Joe Manganiello kelihatan seperti yang baru di Set of Stano

Walaupun sudah kurang dari dua tahun sejak Joe Manganiello dan Sofía Vergara mengikat simpul, kami masih menganggap pasangan itu di antara pasangan selebriti kegemaran kami. Malah, kami tidak fikir kami boleh mencintai mereka lebih banyak sehingga kami melihat ‘gram’ mereka (kedua-duanya meletakkan gambar yang sama, kerana fikiran yang hebat berfikir sama-obvs).

Pertunjukan biz duo berkongsi foto diri mereka dengan selamat berehat di tangga treler Joe di N.Y.C. set Stano. Kedua-dua Manganiello dan Vergara tersenyum lebar kerana mereka menyerap matahari bulan Ogos, dengan senang hati berkongsi masa bersama. Maksud saya, langkah-langkah itu tidak kelihatan dengan selesa, tetapi anda tidak akan tahu dengan ungkapan-ungkapan di wajah pasangan itu.

Vergara, berpakaian jubah bunga salmon-hued dan slaid merah jambu berbulu musim bunga yang comel, mencondongkan suaminya. Joe, yang memakai polo kelabu, seluar pendek hitam, dan kasut yang sepadan dengan set, tersenyum manis di persembahan isterinya.

tk
sofiavergara / Instagram

Menurut Orang, Joe dan Sofía adalah bintang-bintang dalam filem yang akan datang – pada dasarnya bulan madu kedua, tidak?

BERKAITAN: Amaran! Sofia Vergara dan Joe Manganiello Bekerja di Filem Baru Bersama

Tinggal comel, anda berdua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 63

map