Sofía Vergara Perkenalkan #TBT Photo of Hisself sebagai Teen-Bunny Teen pada tahun 1980-an

Sofía Vergara dikenali sebagai salah satu bintang yang paling yakin di Hollywood, tetapi foto kemunculannya yang terakhir menunjukkan bahawa dia pernah menjadi remaja remaja seperti kita yang lain. The Keluarga moden bintang membawa ke Instagram untuk berkongsi pukulan cerah dari tahun 1980-an ketika dia berusia 13 tahun.

Dalam gambar itu, Vergara berpose dalam bikini bandeau bersama teman-temannya, dengan bosan menghilang dari kamera. “Tbt Barranquilla pada tahun 80an !! 13 tahun, “dia memaparkan imej luar biasa yang diambil di kampung halamannya di Colombia.

Tbt Barranquilla pada tahun 80an !! 13 tahun lama. @margieheilbron ☀️☀️☀️

Foto yang disiarkan oleh Sofia Vergara (@sofiavergara) pada

Melompat ke hadapan beberapa dekad, Vergara menyiarkan foto dirinya yang terapung di kolam renang dalam bikini hitam minggu lalu, memamerkan keluk pembunuh dan abs washboard. “Masa lapang,” dia menangkap gambar.

Masa lapang #hm # ilovesummer☀️☀️☀️☀️

Foto yang disiarkan oleh Sofia Vergara (@sofiavergara) pada

Tertanya-tanya bagaimana Vergara mendapat perutnya yang kencang? Tonton video di atas untuk mengetahui dengan tepat bagaimana dia menghabiskan masa di gym.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 53

map